24. april 2019
En klage over lokalplanen for Lundbeck har fået opsættende virkning, og nu vil DN gerne mødes med medicinalvirksomhedens ledelse. Foto: Peter Andersen
En klage over lokalplanen for Lundbeck har fået opsættende virkning, og nu vil DN gerne mødes med medicinalvirksomhedens ledelse. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DN vil mødes med Lundbeck

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DN vil mødes med Lundbeck
Odsherred - 10. august 2018 kl. 21:04
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De stod ret alene, sommerhusejerne og Danmarks Naturfredningsforening (DN), i efteråret 2017, hvor et enigt Odsherred Byråd vedtog den meget omtalte lokalplan for Lundbeck i Lumsås. Men deres klage over lokalplanen, der gav Lundbeck mulighed for at udvide, blev hørt i Planklagenævnet og har fået opsættende virkning.

arrow Læs også: Klagesag: Lundbeck vinder første runde

Formanden for den lokale afdeling af DN, Nora Tams, er meget tilfreds med afgørelsen og håber at kunne mødes med Lundbeck-ledelsen.

- Det er godt, at Planklagenævnet tager sagen alvorligt. Grundvandet er så forbandet vigtigt. Det er nummer ét for os. Vi er ikke ude efter at nedlægge arbejdspladser på Lundbeck. Geolog Walter Brüsch fra Danmarks Naturfredningsforening og jeg vil meget gerne mødes med Lundbecks direktør Steen Søgaard. Vi vil gerne vise, at vi ønsker at samarbejde om denne sag. Walter Brüsch vil komme med forslag til, hvor der kan foretages boringer, der kan undersøge forureningen. Og han vil foreslå, at de ikke foretages lige nu, hvor der er så tørt, fortæller Nora Tams.

arrow Borgmester afviser kras kritik
08. august 2018 kl. 10:20 Opdateret: kl. 10:18

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk