3. december 2020
Julie Jacobsen genopstiller til kommunalvalget om et år, og partiets andet byrådsmedlem, Paw Pedersen, regne rmed at genopstille.
Julie Jacobsen genopstiller til kommunalvalget om et år, og partiets andet byrådsmedlem, Paw Pedersen, regne rmed at genopstille.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF hopper fra valgforbund med borgmester, og er klar til lokalt opgør med islam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF hopper fra valgforbund med borgmester, og er klar til lokalt opgør med islam
Opdateret 16. november 2020 kl. 09:23
Odsherred - 16. november 2020 kl. 06:15
Af Martin Hoffmann Kønig

Der er et år til kommunalvalget i november 2021, og Dansk Folkeparti i Odsherred Kommune smider en »bombe« ved at melde ud, at de trækker sig fra det tekniske valgforbund de var med i ved det seneste valg, hvor de var i valgforbund med borgmesterpartiet Socialdemokratiet, men ikke denne gang.

Partiets gruppeformand, Julie Jacobsen, trækker dramaet ud af beslutningen.

»Vi går ikke og smækker med døren, men vi har brug for at stå på egne ben og finde ind til kernen af Dansk Folkepartis politik. Det giver en vis dynamik i et byråd, når et parti sidder med næsten absolut flertal, og vi har haft respekt for Thomas Adelskovs (S) måde at samle mange partier, men vi har også indgået mange kompromiser, når vi har forhandlet bag lukkede døre. Dansk Folkeparti har ofte indgået forlig for at trække aftalerne i en mere spiselig retning, men det har netop været kompromis og forlig. Samtidig er vi glade for den opbakning, der har været omkring vores egen politik. Her kan vi nævne opbakning til samarbejde med Kattens Værn, udvidelse af SSP indsatsen, fast afholdelse af veterandagen, fravalg af religiøst velsignet mad, dialog med foreningslivet, og at se på brugen af de kommunale haller,« siger hun.

Julie Jacobsen slår fast, at hun stiller op som kandidat om et år, at partiet vil være garant for ældrerengøing hver 2.uge, langt flere kommunale cykelstier og så et fuldtonet opgør med det hun kalder »islams fremtrængen.«

»DF ønsker et trygt Odsherred, hvor mørke mænd med ekstreme ideologier ikke er velkomne, vi ønsker ikke islams fremtrængen i Odsherred. Vi er i en udvikling, hvor internationale og urbane ideologier rykker længere ud til vandkanten. Derfor ønsker DF ingen moskeer til Odsherred. Vi ønsker en handlingsorienteret hjemsendelsespolitik for ikke-vestlige invandrere og vi vil ikke tolerere de kvindeundertrykkende tørklæder i offentlige institutioner.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk