12. november 2019
Odsherreds borgmester, Thomas Adelskov, har stoppet enhver snak om, at kunne få flyttet et varslet biogasanlæg væk fra Vig.
Odsherreds borgmester, Thomas Adelskov, har stoppet enhver snak om, at kunne få flyttet et varslet biogasanlæg væk fra Vig.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF-forsøg på at flytte biogas fejlede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF-forsøg på at flytte biogas fejlede
Odsherred - 27. juni 2019 kl. 10:42
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På byrådsmødet i Odsherred i tirsdags opfordrede DFs Paw Pedersen Odsherred Kommunes borgmester, Thomas Adelskov (S), til at forsøge, at få det planlagte biogasanlæg i Vig flyttet til Audebo.

Borgmester lovede, at han ville høre firmaet Veolia, om det kunne tænke sig at ændre deres planer, så det kommende biogasanlæg opføres ved Audebo i stedet for som planlagt nord for Vig.

Men svaret fra Veolia var negativt, og derfor har borgmesteren ikke tænkt sig at foretage sig yderligere for at få ændret biogasplanerne.

Til gengæld vil borgmesteren få udarbejdet et notat til byrådet, hvor det vil blive præsenteret for de forventede økonomiske konsekvenser, der kan forudses, hvis byrådet beslutter at aflyse det plangrundlag, som et enigt byråd har vedtaget.

Borgmesteren forventer, at notatet vil ligge klar i august.

Veolias direktør har telefonisk gjort det klart, at anlægget ved Vig passer perfekt, fordi plangrundlaget er på plads, og at man, når statens støtteordning er på plads, nemt kan byde sig til, når der skal søges om støttemidler.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk