16. december 2017
Thomas Nicolaisen (R), Paw Pedersen (DF), Arne Mikkelsen (SF), Thomas Adelskov (S) og Clark Pratt (EL) tog torsdag aften fat på valgkampen i Pakhuset.  Foto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Thomas Nicolaisen (R), Paw Pedersen (DF), Arne Mikkelsen (SF), Thomas Adelskov (S) og Clark Pratt (EL) tog torsdag aften fat på valgkampen i Pakhuset. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF: Nej tak til halalkød og tørklæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF: Nej tak til halalkød og tørklæder
Opdateret 22. september 2017 kl. 09:29
Odsherred KV17 - 21. september 2017 kl. 23:04
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag aften blev valgkampen indledt med bibliotekets vælgermøde på Pakhuset i Nykøbing. Biblioteket havde haft en gruppe borgere til at formulere spørgsmål til politikerne. Og torsdag var det så Thomas Adelskov (S), Arne Mikkelsen (SF), Paw Pedersen (DF), Thomas Nicolaisen (R) og Clark Pratt (EL), der gav deres bud på spørgsmålene. Senere bliver der holdt et møde for de blå partier.

Omkring 100 vælgere fyldte godt op Pakhuset, og selv om det var meget småt med uenigheden blandt de fem kandidater, så blev det alligevel et livligt debatmøde. Højskoleforstander Torben Hansen var en myndig ordstyrer og sørgede for, at politikerne holdt sig til de overordnede temaer.

I den afsluttende runde understregede Paw Pedersen, at DF ikke ønsker, at der skal serveres halalkød i de lokale institutioner, og at kommunalt ansatte ikke må gå med tørklæde.

- Men det kan vist ikke overraske, at vi mener det i DF, sagde Paw Pedersen, som er ny spidskandidat for partiet, da Steen Egede Jensen af helbredsmæssige årsager ikke genopstiller.

Læs mere om vælgermødet i fredagens udgave af Nordvestnyt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk