20. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Hvilke frygtelige artikler vi har læst de seneste dage.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Hvilke frygtelige artikler vi har læst de seneste dage.
Odsherred - 25. september 2021 kl. 12:10

Tænk, at vi har så dårlige arbejdsforhold i hjemmeplejen. Vi i Ældrerådet har gennem mange år haft fokus på køretider - eller det troede vi. I sidste periode var de enkelte medlemmer ude at køre med hver vores hjælper og noget af det, vi spurgte ind til var netop køretiden. Hvis der ikke er den nødvendige køretid mellem de enkelte besøg medfører det forkortede besøg, risiko for ulykker på vejene, stress hos hver enkelt hjælper over ikke at yde det maksimale.

Det kan vi ikke være bekendt! Hverken over for borgerne eller vore ansatte. Vi håber meget, at det er sidste gang, det skal være nødvendigt at sygemelde sig, for at gøre opmærksom på dårlige arbejdsforhold.

Vi i Ældrerådet vil gøre vores til at være opmærksomme og spørge meget mere ind til køretider og arbejdsforhold.

Ældrerådet har afholdt to caféer om vi har en værdig ældrepolitik i Odsherred. Meget blev vendt, og de største kritikpunkter var antallet af nattevagter på vores plejehjem, men ingen nævnte køretiderne, som medfører kortere besøg.

En af deltagerne sagde, at plejen generelt var god nok, men der manglede omsorg, og det er da klart, når tiden er så presset, så bliver der ikke tid til kaffen, en lille snak og det kram, som mange ønsker. Der er heller ikke tid til at holde øje med borgeren og måske opdage sygdoms-og svaghedstræk.

Vi skal blive bedre. Det her kan vi ikke være bekendt.

Ældrerådet i Odsherred

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk