27. september 2020
Til Geopark Bjerg Grand Prix 2019 sørgede Høve Bylaug for hygge på Høve Hjemmeværnsgård før og efter cykelløbet. I år kan det være, at hygge-delen tages ud af cykelløbet. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Til Geopark Bjerg Grand Prix 2019 sørgede Høve Bylaug for hygge på Høve Hjemmeværnsgård før og efter cykelløbet. I år kan det være, at hygge-delen tages ud af cykelløbet. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelløb bliver måske uden hygge i Høve på hjemmeværnsgården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelløb bliver måske uden hygge i Høve på hjemmeværnsgården
Odsherred - 13. august 2020 kl. 13:29
Af Stefan Andreasen

Alt tyder på, at Geopark Odsherred og løbsafvikler Jens Veggerby må skære Geopark Bjerg Grand Prix ned til kun 400 cykelryttere, plus 100 hjælpere, for at kunne få arrangementet corona-godkendt hos politiet.

Dermed risikerer Høve Bylaugs morgenmads-servering for rytterne på Høve Hjemmeværnsgård inden løbet, og efterhygge samme sted med kaffe og fadøl, at glide ud, for at undgå at det samlede antal deltagere i arrangementet overstiger 500 mennesker.

- Vi håber virkelig, at de finder en model, hvor vores del på hjemmeværnsgården også er med, siger Michael Andersen fra Høve Bylaug.

- Vi har jo planlagt, at vi ligesom sidste år vil servere morgenmad for kørerne fra kl. seks, og når de så kommer tilbage, er der ristede pølser, sodavand, fadøl og kaffe.

- Det var enormt hyggeligt og festligt sidste år, siger Michael Andersen.

- Vi er parat til at tilpasse os og rette ind efter situationen, i forhold til hvor mange frivillige vi kommer med. Men nu afventer vi foreløbig en melding fra arrangørerne, når de har vedtaget den endelige model for cykelløbet.

- Bliver det sådan, at vi er nødt til at aflyse, så gør vi selvfølgelig det, siger Michael Andersen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk