4. juli 2020
Odsherred Dykkerklub vil gerne have uddannet flere dykkere, men det kræver adgang til svømmehallen i Asnæs. På billedet fra 2015 giver formanden, Stig Lyngby,  highfive til en dykker-elev.  Foto: Mik
Odsherred Dykkerklub vil gerne have uddannet flere dykkere, men det kræver adgang til svømmehallen i Asnæs. På billedet fra 2015 giver formanden, Stig Lyngby, highfive til en dykker-elev. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona stoppede nye dykkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona stoppede nye dykkere
Odsherred - 26. maj 2020 kl. 08:45
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De 70 medlemmer af Odsherred Dykkerklub træner normalt lørdag aften i svømmehallen i Asnæs. Men corona-nedlukningen den 12. marts har ramt foreningen hårdt.

- Nedlukningen i marts kom samtidig med, at vi skulle til at uddanne vores nye dykkere, så de kunne være klar til at dykke i havet. Uddannelsen er en væsentlig del af klubbens økonomi, så det er ikke mindre end en katastrofe, at vi ikke haft mulighed for at uddanne dem, fortæller formanden for Odsherred Dykkerklub, Stig Lyngby.

Det er ikke realistisk at uddanne dykkerne i havet.

- Det vil kræve en masse ekstraudstyr, som gør det sværere at lære de nødvendige ting, og samtidig er sikkerheden ved at uddanne i koldt vand meget lille i forhold til svømmehallen. Desuden må vores juniordykkere ikke kommet i vandet, når vandet er under 12 grader, forklarer Stig Lyngby.

Hvis regeringen åbner op for, at foreningerne kan stå for svømningen i svømmehallerne fra begyndelsen af juni, vil det glæde Stig Lyngby.

- Hvis vi får lov til at gå i svømmehallen, vil vi gøre dykkeruddannelsen færdig. Det ville være rigtigt dejligt. Men ellers vil vores sommersæson foregå udendørs siger han.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk