10. juli 2020
Rørvig havn er et af de steder i Odsherred, hvor der i løbet af sommeren forventes at komme endog rigtig mange mennesker.
Rørvig havn er et af de steder i Odsherred, hvor der i løbet af sommeren forventes at komme endog rigtig mange mennesker.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona giver forrygende sæson i tre havne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona giver forrygende sæson i tre havne
Odsherred - 29. maj 2020 kl. 09:43
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dialogmøder er blevet udskudt, Odsherred Sportsfiskerforening har aflyst årets makrelfestival og vedligeholdelsesplaner er blevet bremset.

Sådan lyder det fra Odsherred kommunes havnefoged, Steen Hansen, når han til kommunens havneråd skal fortælle om en del af status for de tre havne.

Corona-krisen har også sat sine tydelige spor på havnefronten, men havnefogeden har til gengæld også verbale roser til havnenes gæster.

»Generelt synes jeg, at de besøgende på havnene har rettet sig efter myndighedernes anbefalinger, og på Rørvig havn især efter at området kom i politiets søgelys. Med den gode vejrudsigt for pinsen, forventer jeg et stort rykind af gæstesejlere, autocampere og sommerhusgærster, og vi er klar til at byde dem velkommen, dog stadig med afstand. Coronakrisen og udrejseforbuddet har kickstartet sejlersæsonen, så vi har allerede før pinsen haft næsten 1000 overnatninger på de tre havne. og der er intet, der siger, at vi ikke får en forrygende og travl sæson. Det vil også glæde de mange butikker på havnene,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk