24. september 2021
Claus Henriksen udskyder åbning af sin nye restaurant. Foto: Kim Rasmussen
Claus Henriksen udskyder åbning af sin nye restaurant. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Claus Henriksen udskyder åbning af sin nye restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Henriksen udskyder åbning af sin nye restaurant
Odsherred - 10. maj 2021 kl. 10:37
Af Torben Andersen

Den officielle åbning af Claus Henriksens restaurant MOTA er udskudt til senere på året. Anneberg Kulturpark åbner pop up restaurant til sommerens gæster

Efter planen skulle restaurant MOTA i Anneberg Kulturpark åbne dørene for spisende gæster i pinsen. Claus Henriksen har dog - i samråd med holdet bag den nye restaurant - valgt at udskyde den officielle åbning på ubestemt tid.

Claus glæder sig utrolig meget til at åbne og drive restaurant efter hans helt personlige drejebog, men desværre er der ting i hans private liv, der kræver større fokus lige nu og Claus bliver nødt til at fokusere på familien den kommende tid.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Claus Henriksen har sammen med Gitte Klausen brugt de sidste par måneder på at gøre det gamle forsamlingshus klar til at modtage gæster. Køkkenet er blevet gennemrestaureret med nye maskiner og der er blevet brugt masser af kreativ energi på at skabe et helt nyt restaurant-koncept med udgangspunkt i Odsherreds istidslandskab.

Al indretning er designet af Gitte Klausen selv og produceret i Anneberg Kulturparks eget snedkeri.

Køkkenet er køreklar til pinsen, hvor Kunstnerfløjens mere end 20 arbejdende kunstnere holder åbent omkring det fælles tema »SPOR«.

Claus Henriksen overlader den daglige drift af restauranten til Nicklas Skov, der er ansat som souschef på restaurant MOTA.

- Arbejdet med MOTA giver både mig og Regitze energi og glæde - og jeg vil selvfølgelig være med på sidelinien i den udstrækning, jeg har overskud til. Mit primære fokus vil dog være på at tage mig af familien i de kommende måneder, siger Claus Henriksen.

Nicklas Skov kommer fra en souschef stilling på Dragsholm slot. Han startede som elev under Claus Henriksen i 2009 og med et par afstikkere til Svinkløv Badehotel og Brdr Price har han mest arbejdet sammen med Claus Henriksen på Dragsholm Slot.

Han valgte at følge med Claus Henriksen, da denne forlod Dragsholm Slot i slutningen af 2020.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk