28. juli 2021
Charlotte Seija Sørensen fra 2. hf blev mandag morgen årets første til at kalde sig student fra Odsherreds Gymnasium med en veloverstået eksamen i mundtlig engelsk.  Her ses hun  sammen med rektor  Niels-Peter Babalola Andersson.Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Charlotte Seija Sørensen fra 2. hf blev mandag morgen årets første til at kalde sig student fra Odsherreds Gymnasium med en veloverstået eksamen i mundtlig engelsk. Her ses hun sammen med rektor Niels-Peter Babalola Andersson.Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Charlotte blev den første - nu udklækkes studenter i en lind strøm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Charlotte blev den første - nu udklækkes studenter i en lind strøm
Odsherred - 21. juni 2021 kl. 10:58
Af Marianne Nielsen

Første student fra Odsherreds Gymnasium blev mandag morgen udklækket med et 7-tal i den sidste eksamen. Charlotte Seija Sørensen, 2. hf, var oppe i mundtlig engelsk og var ganske tilfreds med resultatet, der runder to års studietid i Asnæs af.

Hun har dog ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene og fortsætter sine studier i Købehavn.

- Jeg skal læse en overbygning til min hf, og så vil jeg bagefter læse til bachelor i idræt, lød det målbevidst fra den nyudklækkede hf-student.

Hvis alt går vel, og alle elever består, så er Charlotte Seija Sørensen den første af 28 hf-studenter i år fra Odsherreds Gymnasium, som over det næste par dage også kan sende 88 stx-elever ud i verden med hue på.

På fredag er dagen sat af til dimission og den altid fornøjelige afsked med familie og lærere, når de stiger om bord på de udsmykkede vogne og begiver sig ud på en rundtur fyldt med fejring af huerne.

Odsherreds Gymnasium har udklækket studenter i mere end 40 år, og sidste år blev huerne sat på de første hf'ere nogensinde, og til august bliver den første årgang hhx'ere nogensinde budt velkommen på Åstoftevej.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk