11. april 2021
Brian Johansen: - - Vi ser alle frem til genstart i Asnæs Centret. 

Foto: Torben Andersen
Brian Johansen: - - Vi ser alle frem til genstart i Asnæs Centret. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Centret åbner igen - trygt og sikkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Centret åbner igen - trygt og sikkert
Odsherred - 06. april 2021 kl. 11:42
Af Henrik Uhre-Prahl

- Vi har tjekket BBR og målt op, skridtet af og talt efter. Den er god nok. Asnæs Centret er tilpas lille med lige under 15.000 kvadratmeter, så vi åbner igen den 13. april, siger en glad talsmand for Asnæs Centret, Brian Johansen, som samtidig er direktør i Asnæs og Omegns Brugsforening.

Selv om mange af butikkerne trods lukningen af centerområdet har kunnet holde åbent gennem bagdøren under Corona-lukningen, så har det ikke slet ikke være nok til at holde bare noget, der ligner normal omsætning.

- Specialbutikkerne har helt sikkert manglet strøgeffekten, siger Brian Johansne og fortsætter:

- De har dygtiggjort sig med nye tiltag og nethandel, men der er ingen tvivl om, at vi alle glæder os til at få kunderne ind i centret igen, siger Brian Johansen.

Åbningen den 13. april sker stille og roligt - ingen slagtilbud eller arrangementer, der kan tilskynde »for mange mennesker på et sted ad gangen«- Og de aktuelle restriktioner om at holde afstand m.v. vil fortsat blive håndhævet - i Asnæs Centret blandt andet synliggjort ved, at der fortsat vil være markerede gangstier rundt i Centret. Hold til høje og hold afstand, lyder parolen.

- Det er vigtigt for os, at genåbningen sker trygt og sikkert, understreger Brian Johansen.

- Vi skal alle udvise ansvarlighed så både medarbejdere og kunder kan få så tryg en handel som muligt. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at hilse kunderne velkommen tilbage - og håber de vil bidrage ved at overholde de aktuelle spilleregler.

Det forventes, at cafeer og restauranter fra primo maj må have servering inden døre - og når det sker, om alt går vel 6. maj, vil Asnæs Centret igen kunne være fuldt åbent.

Men derfra til man er tilbage til normalen er stykke - mange forretningen har lidt og for både medarbejdere og forretningsindehavere har det været vanskelige uger og måneder, siden Centret måtte lukke ned før jul sidste år. Men nu er der håb forude:

- Vi ser alle frem til genstart i Asnæs Centret. Og SuperBrugsen er glade for at kunne sige velkommen tilbage til kollegerne og bidrage til en fælles markedsføring af butikkerne - både op til genåbningen 13. april, og op til de følgende helligdage i foråret samt ikke mindst til den »fulde« genåbningen primo maj, slutter Brian Johansen.

Det er også ham, der har bestilt flagene sat i Asnæs´ gader 13. april - for, som han siger, 13. april bliver en mærkedag for byen.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk