21. november 2017
I en del af Brændergården er belægningen gravet af, så der kan lægges ny belægning. Samtidig nedgraves nye fjernvarmerør. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

I en del af Brændergården er belægningen gravet af, så der kan lægges ny belægning. Samtidig nedgraves nye fjernvarmerør. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Central p-plads gravet op - skal forskønnes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Central p-plads gravet op - skal forskønnes
Odsherred - 21. april 2017 kl. 13:42
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdet med at forskønne og nyudvikle Brændergården, fortrinsvis p-plads, i Nykøbing Sjællands centrum er nu gået ind i den praktiske fase. Vejbelægningen er gravet op, og der gøres klar til at lægge ny belægning - nogle steder den samme som i gågaden Algade.

Forskønnelsen af Brændergården er første større del af et fire-årigt byfornyelsesprogram for Nykøbing med et samlet budget på 10,8 mio. kr., heraf de 7,2 mio. kr. fra Odsherred Byråd, mens staten giver 3,6 mio. kr.

Brændergården får ny belægning med belysning i, beplantning og mulighed for at benytte dele af området til udeservering, markedsdage og optræden.

Projektet har været i udbud, og entreprenør Søren Kristiansen A/S skal udføre arbejdet. Nykøbing Sj. Varmeværk benytter lejligheden til at lægge nye varmerør, mens der er gravet op. Efter planen er arbejdet i Brændergården færdiggjort den 31. maj.

I ombygnings-perioden er Brændergården lukket for uvedkommende, blandt andet bilister, men der vil være mulighed for brandadgang, varelevering og adgang til butikker.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk