27. maj 2020
For få købte en geoburger på Vig Festival til at iværksætter-projektet kan give overskud af andet end råvarer. De blev solgt mandag til indkøbspris.Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

For få købte en geoburger på Vig Festival til at iværksætter-projektet kan give overskud af andet end råvarer. De blev solgt mandag til indkøbspris.Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Burgersalget svigtede på festival - solgte overskud i døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Burgersalget svigtede på festival - solgte overskud i døren
Odsherred - 17. juli 2018 kl. 15:56
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Salget af geo-burgere med lokale råvarer lavet af lokale erhvervsdrivende i fællesskab, gik ikke helt som forventet på årets Vig Festival. Faktisk solgte de tre samarbejdspartnere i projektet, Rørvig Catering, Slagter Adolfsen og Københavneriet kun omkring 25 procent af det forventede, fortæller Jonathan P. Phaure fra Københavneriet.

- Vi havde fået at vide, at der kun ville være få andre madboder, der solgte burgere på festivalen, men der var 15 der i et eller andet omfang solgte en bolle med noget inden i, og det betød jo en del for omsætningen, uddyber Jonathan P. Phaure til Nordvestnyt.

Hvor omstætningen skuffede og næppe rækker til et overskud af betydning, så er det straks mere opløftende med tilbagemeldingerne fra køberne.

- Der var virkelig meget ros fra kunderne, som syntes det smagte rigtig godt, siger han.

Da der ikke var kunder nok i forhold til de mængder af mad, man på forhånd havde regnet med at skulle sælge, blev der en del tilovers.

Men til spilde gik den ikke. Omkring hundrede spidskål, en stabel frosne vegetarbøffer og mayonnaise med estragon og ramsløg blev samlet i små måltidskasser med anbefalinger til tilberedning og solgt i døren fra Rørvig Caterings nye lokaler i Annebergparken til indkøbspris.

Et tilbud som mange benyttede sig af mandag formiddag.

- Vi går jo ikke ind for madspil, siger Kirsten Larsen fra Rørvig Catering.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk