6. maj 2021
Lokal Brugsen i Lumsås er truet af lukning. Det er til trods for, at forretningens omsætning er steget de seneste tre år.
Lokal Brugsen i Lumsås er truet af lukning. Det er til trods for, at forretningens omsætning er steget de seneste tre år.
Foto: Christina Quist
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugsen i Lumsås truet af lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugsen i Lumsås truet af lukning

Bestyrelsen i Lumsås Brugsforening har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i næste uge. De vil nemlig lukke Lokal Brugsen til efteråret.

Opdateret 23. juni 2013 kl. 07:32
Odsherred - 22. maj 2010 kl. 07:00
Af Christina Quist

Lokal Brugsen i Lumsås vil snart være fortid. I hvert fald, hvis det står til brugsforeningens bestyrelse. De har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling på onsdag, hvor de vil anbefale en afvikling af butikken i september eller oktober i år.

Årsagen til denne udmelding er, at det lokale supermarked ikke har opnået den omsætningsfremgang, som bestyrelsen havde håbet og troet på, efter brugsen blev istandsat for tre år siden. Det fortæller Niels Peter Hansen, der er bestyrelsesformand i brugsforeningen.

- Vi havde kalkuleret med en fremgang på 500.000 kroner om året, men sidste år var den kun på 400.000 kroner. Vi har hidtil kunnet klare os, fordi vi havde vores egenkapital, men den er nu brugt op, siger han.

Lokal Brugsen i Lumsås er en af landets ældste nulevende brugser. Der er ikke så længe siden, butikken kunne fejre 131 års fødselsdag.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk