26. maj 2019
Direktør for Asnæs og omegs brugsforening, Brian Johansen, har rundet de 50 år. Foto: Helene Nielsen
Direktør for Asnæs og omegs brugsforening, Brian Johansen, har rundet de 50 år. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brian fra Brugsen har fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian fra Brugsen har fødselsdag
Odsherred - 08. november 2018 kl. 20:27
Af Helene Nielsen Faktisk er dette en omtale af en fødselsdag, som allerede har fundet sted.
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg fyldte 50 år den 6. november, men jeg har aldrig været meget for de store fødselsdagsfester, så jeg fejrede den med at gå ud og spise med min kone for første gang i meget lang tid, fortæller direktør for Asnæs og omegns brugsforening. Helt festfri bliver Brian Johansen nu ikke, for fredag er der indbudt til reception fra klokken 13 til 17, hvor forretningsforbindelser, kunder og personale, kan fejre direktørens runde dag.

Brian Johansen er ikke bange for at indrømme, at han altid har arbejdet i Brugsen - lige fra han som 13-årig begyndte som flaskedreng i Brugsen i Sorø, hvor han også fik en elevplads.

- Senere gik turen for en kort bemærkning til Gørlev og i 1999 fik han det første uddelerjob i Brugsen i Jyderup. Her var han i to et halvt år, og det gik faktisk rigtig godt - lige til den dag, hvor den administrerende direktør for Coop kom på besøg.

- Jeg skældte ham faktisk ud, fordi jeg ikke syntes han havde anerkendt mine medarbejdere og rost dem for, at det gik så godt i forretningen. Dagen efter blev jeg indkaldt til møde på hovedkontoret. Ikke for at blive fyret, men fordi man havde sat pris på, at jeg havde stået ved mine holdninger og talt mine ansattes sag, fortæller Brian Johansen.

Han blev tilbudt en stilling som distriktschef for SuperBrugsen på Sjælland. Både COOPs butikker og i de selvstændige brugsforeninger.

- Det var jeg i 15 år, men for tre år siden synes jeg det var på tide at skifte spor, og måske komme tilbage til butikkerne igen, fortæller Brian Johansen.

Brugsforeningen i Asnæs lå som et drømmescenarie, hvor han igen kunne komme tæt på medarbejdere og kunder, så da der dukkede en stilling som direktør op for den selvstændige Brugsforening, skule der ikke den store betænkningstid til.

Brian Johansen er chef for 200 ansatte fordelt på butikkerne i blandt andet Asnæs, Fårevejle, Vig Lyng og i Kundby.

- Jeg er direktør, men jeg er så glad for mit job. Jeg har et godt samarbejde med vores bestyrelse, og så giver det mig muligheden for også at være med ude på gulvet. Jeg giver gerne en hånd med at stille varer på plads, siger den 50-årige fødselar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk