16. juli 2019
Beredskabsdirektør Helle Søeberg har skåret i ledelsen og en chef bliver fyret.
Beredskabsdirektør Helle Søeberg har skåret i ledelsen og en chef bliver fyret.
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brandchef fyret efter underskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brandchef fyret efter underskud
Odsherred - 21. januar 2019 kl. 12:59
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestsjællands Brandvæsen skal spare, og det kommer til at få konsekvenser for medarbejderne. Det slår beredskabsdirektør Helle Søeberg fast, efter at hun i en intern orientering har meldt ud, at den første fyring er effektueret.

Det drejer sig om chefen for myndighedsområdet, tidligere beredskabschef i Odsherred Kommune, Lasse E. Hansen, der fratræder sin stilling ved udgangen af juli måned.

Hos de lokale brandfolk i Odsherred er der ikke forventning om, at de varslede besparelser kommer til at ramme dem, og tillidsmand Bo Olsen, fra station Asnæs, slår fast, at der ikke er varslet nogle fyringer.

»Jeg forventer da at man finder pengene der, hvor de er brugt, men i denne her politiske verden ved man aldrig hvad der sker, men der er ikke varslet nogle fyringer på stationerne,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Beredskabsdirketør Helle Søeberg slår fast, at hun er i gang med en større organisationsændring for at få økonomien i brandvæsenet til at hænge sammen, men også, at beslutningerne først skal træffes når beredskabskommissionen mødes den 1.marts.

»Jeg er ved at forberede en organisationsændring, så vi kan nedlægge den chefstilling for at spare penge. Vi skal længere ned i vores økonomi for at vide, hvordan merforbruget er skruet helt sammen, men jeg forventer ikke, at 2019 ender med samme negative resultat. Men nu har der været besparelser ude på brandstationerne og på den risikobaserede dimensionering, og så synes jeg det er fornuftigt at se på ledelsen, og selvom det ikke endeligt er besluttet, så synes jeg det er mest ordnetligt at orientere den chef det handler om, så han ved, hvad min indstilling er,« siger hun til Nordvestnyt.

På onsdag eller torsdag vil beredskabsdirektøren orientere bradnfolkene om, hvordan opgaverne fremover skal fordeles.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk