19. oktober 2019
Benny Haagensen Knudsen har opsagt forpagtningen af restauranten i Borren. Sidste dag med ham ved roret er den 31. juli.
Benny Haagensen Knudsen har opsagt forpagtningen af restauranten i Borren. Sidste dag med ham ved roret er den 31. juli.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borrens restauratør stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borrens restauratør stopper
Odsherred - 20. marts 2019 kl. 11:02
Af Jesper Danscher
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Nu har jeg kastet 100.000 kroner i at drive restaurant i hallen. Det må være nok, siger Benny Haagensen Knudsen, der er den første restauratør i den nye hal i Højby.

Men den 31. juli er det slut. En ny må overtage, for Benny Haagensen Knudsen vil ikke længere - han vil i stedet koncentrere sig om restauranten i Odsherred Golfklub, Cafe Solvognen.

Samtidig kommer han med en kras kritik af de lokaler, som han har drevet restaurant i.

- Køkkenet har siger og skriver 10 kontakter, men det er ikke det værste. De er blot på 10 amp., så når der er to kaffemaskiner i gang, kan vi ikke bruge andre køkkenmaskiner, uden at sikringerne springer, fortæller restauratøren.

Skulle han indrette hallen i dag, så ville han finde et andet sted til restauranten.

- Den skal selvfølgelig ligge der, hvor motionscentret er i dag, så gæsterne får øje på os, siger Benny Haagensen Knudsen.

- På et tidspunkt havde vi åbent til frokost, men det var bestemt ikke nogen god forretning. Sådan en dag solgte vi for 70 kroner, men jeg skulle af med 600 kroner i løn til den medarbejder, som jeg havde ansat, så det hænger ikke sammen.

- Siden den 1. januar har vi haft åbent fire dage om ugen og tjent, hvad der svarer til 70 kroner i timen - det kan slet ikke hænge sammen, understreger Benny Haagensen Knudsen, der derfor har trukket stikket og opsagt forpagtningen til den 1. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk