21. januar 2021
DF, SF og Enhedslisten stemte mod at nedlægge den nuværende ordblindeklasse for at flytte børnene ud i almenskolen. Noget, der gjorde Thomas Nicolaisen vred.
DF, SF og Enhedslisten stemte mod at nedlægge den nuværende ordblindeklasse for at flytte børnene ud i almenskolen. Noget, der gjorde Thomas Nicolaisen vred.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester slog fast: Det er ok at stemme imod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester slog fast: Det er ok at stemme imod
Odsherred - 30. juni 2020 kl. 22:20
Af Martin Hoffmann Kønig

Odsherred Kommunes viceborgmester, Thomas Nicolaisen (R), var vred på aftenens byrådsmøde. Det sagde han selv fra talerstolen, og grunden til hans vrede var, at DF og SF havde tænkt sig at stemme imod forslaget om at nedlægge den nuværende ordblindeklasse og flytte ressourcerne ud i almenskolen.

Han undrede sig over, at de to partier ikke tidligere har meldt ud, at de var modstander af forslaget, og så kiggede han på borgmester Thomas Adelskov (S) og spurgte, om ikke det var en overtrædelse af den konstituerings- eller budgetaftale som partierne har indgået med det øvrige byråd.

Borgmesteren slog dog fast, at han var helt klar på de uformelle politiske spilleregler, men da der ikke står noget i konstitueringsaftalen om pordblindeklassen, og da der ikke var tale om et spareforslag, var det heller ikke omfattet af økonomiaftalen, så stod det de to partier frit at stemme imod.

Til gengæld lagde han ikke skjul på, at han ville betragte det som et forligsbrud, hvis der havde været tale om et spareforslag de gik imod

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk