26. februar 2021
Mandag klokken 11 er Odsherreds borgmester Thomas Adelskov (S) sammen med borgmestrene for landets øvrige kommuner indkaldt til et møde med ministre fra regeringen, hvor der skal tales om test-strategi for skolerne.
gallery icon

Se billedserie

Mandag klokken 11 er Odsherreds borgmester Thomas Adelskov (S) sammen med borgmestrene for landets øvrige kommuner indkaldt til et møde med ministre fra regeringen, hvor der skal tales om test-strategi for skolerne.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester med til virtuelt stormøde om ny test-strategi for skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester med til virtuelt stormøde om ny test-strategi for skoler
Opdateret 22. februar 2021 kl. 09:02
Odsherred - 21. februar 2021 kl. 18:09
Af Stefan Andreasen

Mandag klokken 11 er Odsherreds borgmester Thomas Adelskov (S) sammen med borgmestrene i landets øvrige kommuner indkaldt til virtuelt stormøde med ministre fra regeringen, hvor der skal tales om test-strategi i forbindelse med en eventuel yderligere åbning af grundskolen.

Det oplyser Thomas Adelskov.

- Mødet vil i særlig grad komme til at handle om test af medarbejdere og elever på skolerne og regler og rammer.

- Jeg håber, at vi er meget klogere på det hele, når mødet er færdigt ved middagstid, siger Odsherreds borgmester.

- I Odsherred Kommune vil vi nu vil at ansætte nogle medarbejdere, som vil være med til at udføre test og køre rundt i hold til skolerne.

- Og i det omfang, det kan lade sig gøre, håber vi også, at borgere vil kunne møde ind og blive testet ude i de lokale områder, siger Thomas Adelskov.

Statsminister Mette Frederiksen (S) har udtalt, at borgerne skal vænne sig til at blive testet flere gange om ugen i den fremtidige genåbning af samfundet.

Regeringen indgik i sidste uge aftale med kommuner og regioner om at teste flere borgere to gange om ugen, og der skal oprettes flere nye teststeder.

Søndag kom det frem, at den engelske variant B.1.1.7. nu er den dominerende virus. Større udbrud blandt børn i Kolding, Fredericia og Haslev bekymrer eksperter i den faglige referencegruppe, som rådgiver regeringen om genåbning af samfundet.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk