26. februar 2021
Odsherreds borgmester Thomas Adelskov (S): - Vi havde lige jublet og glædet os over, at vi var kommet ud af farezonen, og så kommer den her sag og viser, hvor skrøbeligt det er lige nu.
Odsherreds borgmester Thomas Adelskov (S): - Vi havde lige jublet og glædet os over, at vi var kommet ud af farezonen, og så kommer den her sag og viser, hvor skrøbeligt det er lige nu.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester efter smitte-udbrud: Den her sag viser, hvor skrøbeligt det er lige nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester efter smitte-udbrud: Den her sag viser, hvor skrøbeligt det er lige nu
Opdateret 21. februar 2021 kl. 16:19
Odsherred - 21. februar 2021 kl. 15:42
Af Stefan Andreasen

Odsherreds borgmester Thomas Adelskov (S) ved endnu ikke, om der er flere smittede efter udbruddet i den integrerede institution Bevægelseshaven på Vallekildevej i Hørve, der lørdag blev lukket i en uge, fordi en medarbejder var testet positiv for Covid-19.

- På nuværende tidspunkt har vi ingen nye tal for, om der er konstateret flere smittede. Vi ved bare, at den pågældende medarbejder har været i kontakt med nogle børn og kollegaer, og derfor er institutionen lukket ned en uge nu, siger Thomas Adelskov.

Alle børnene og deres nære kontakter er blevet opfordret til at lade sig teste, meddeler centerchef for Børn Unge og Familier i Odsherred Kommune, Ane Stallknecht.

Centerchefen oplyste lørdag, at smitteopsporingen er i gang, herunder afklaring af om det er den engelske variant B.1.1.7.

Der er fortsat ikke en afklaring af, om det er varianten B.1.1.7., siger borgmesteren.

- I sidste uge havde vi kun to nye smittede i hele Odsherred Kommune og var kommet under »den kritiske grænse«. Vi har været rigtigt gode til at få smitten ned.

- Vi havde lige jublet og glædet os over, at vi var kommet ud af farezonen, og så kommer den her sag og viser, hvor skrøbeligt det er lige nu.

- Vi ved ikke, om der er flere smittede; vi ved ikke om det har bredt sig, eller det er stoppet. Men situationen er skrøbelig, og vi frygter det værste, siger Thomas Adelskov.

Bevægelseshaven er en institution for 0-6 årige, vuggestue og børnehave, med plads til 140 børn, fordelt på tre huse.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk