22. maj 2019
Den nye lokalplan, der giver Lundbeck mulighed for at udvide, er sat i bero af Planklagenævnet. Foto: Peter Andersen
Den nye lokalplan, der giver Lundbeck mulighed for at udvide, er sat i bero af Planklagenævnet. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester afviser kras kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester afviser kras kritik
Odsherred - 08. august 2018 kl. 10:20
Af Jesper Danscher
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgmester Thomas Adelskov (S) afviser, at Odsherred Kommune skulle have gjort noget forkert, da samtlige partier i byrådet godkendte en ny Lundbeck-lokalplan.

arrow Læs også: Klagesag: Lundbeck vinder første runde

Med et opslag og en forside i erhvervstillæg i Jyllands-Posten tager avisen lokalplanen for Lundbeck op igen, godt 10 måneder efter Odsherred Kommune vedtog lokalplanen.

Siden har formanden for Planklagenævnet, Carsten Munk-Hansen, i artiklen i Jyllands-Posten været ude med en kras kritik af Odsherred Kommune i forbindelse med, at nævnet satte godkendelsen i bero, indtil nævnet senere i år har behandlet en klage fra Danmarks Naturfredningsforening.

- Det er altså rigtig giftige sager, som vi taler om. Kommunen skulle have foretaget en miljøvurdering og undersøgt sagen, inden lokalplanen blev vedtaget, og her har der altså været et svigt, siger Carsten Munk-Hansen til Jyllands-Posten.

- Jeg blev præsenteret for Carsten Munk-Hansens kritik allerede før sommerferien, og vi henvendte os allerede da til nævnet, men har ikke fået noget svar, fortæller borgmester Thomas Adelskov (S).

- For hvis vi har lavet noget forkert, retter vi det gerne, siger borgmesteren og tilføjer, at han i dag har bedt direk­tionen i Odsherred Kommune igen tage kontakt til nævnet for at få et svar.

- Hvis kritikken bunder i, at Lundbeck i februar i år, tre måneder efter vores vedtagelse af lokalplanen, blev erklæret for farlig virksomhed, så er det da en helt urimelig kritik, understreger Thomas Adelskov.

arrow DN vil mødes med Lundbeck
10. august 2018 kl. 21:04 Opdateret: kl. 09:53

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk