17. maj 2021
Økonomiudvalget i Odsherred Kommune vil have kommunen ud af Destination Sjælland, og det skal ske hurtigst muligt, men først skal byrådet sige ja til beslutningen.
Økonomiudvalget i Odsherred Kommune vil have kommunen ud af Destination Sjælland, og det skal ske hurtigst muligt, men først skal byrådet sige ja til beslutningen.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Bombe« fra politikerne: Odsherred trækker sig ud af turistsamarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Bombe« fra politikerne: Odsherred trækker sig ud af turistsamarbejde
Odsherred - 08. december 2020 kl. 20:29
Af Martin Hoffmann Kønig

Odsherred Kommune trækker sig ud af turismesamarbejdet Destination Sjælland.

I hvert fald hvis byrådet siger ja i næste uge. Det har kommunens magtfulde økonomiudvaælg besluttet tirsdag aften, og Odsherreds borgmester, Thomas Adelskov (S), forklarer, at beslutningen blev truffet efter lange drøftelser af fordele og ulemper ved at blive i det under et år gamle turistsamarbejde.

»Økonomiudvalget har rejst en række kritikpunkter af Destination Sjælland. En oplevelse hos aktører af manglende tilstedeværelse i, og for, Odsherred. Manglende involvering af aktørerne i strategier og beslutninger. At der ledelsesmæssigt ikke har været lydhørhed over for Odsherred Kommunes strategiske prioriteringer og ønsker. At Destinationen har været svær at etablere samarbejde med, i forhold til udviklingsplanen for turisme på Sjælland. Økonomiudvalgets udgangspunkt for at indgå i destinationssamarbejdet var i udgangspunktet ikke en utilfredshed med den eksisterende Visit Odsherred, men et ønske om at lægge ovenpå, hvilket økonomiudvalget ikke oplever er tilfældet,« siger han.

Økonomiudvlaget har indstillet til byrådet, at Odsherred opsiger samarbejdet og trækker sig ud af Destination Sjælland hurtigst muligt.

»I forlængelse af byrådsmødet den 15.december vil der naturligvis være en lang række praktiske spørgsmål og udfordringer med at sikre at hverken Destination Sjælland eller Odsherred mister momentum. Jeg er sikker på, at vi kan finde en smidig vej for os alle i en delingsproces, så vi kan koncentrere os om det det egentlig handler om, at vækste turismen og skabe gode oplevelser på egnen,« lyder det fra borgmesteren.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk