23. november 2017
Planerne er at der skal opføres almennyttige boliger langs Havnevej, og på den måde skal der sættes et punktum for Ruwel grundens mange års forfald. Foto: Martin Hoffmann Kønig
Planerne er at der skal opføres almennyttige boliger langs Havnevej, og på den måde skal der sættes et punktum for Ruwel grundens mange års forfald. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boliger skal redde forsømt område

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boliger skal redde forsømt område
Odsherred - 16. august 2017 kl. 14:15
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ruwel fabrikken skal forvandles til 31 boliger og så skal der opføres mellem 30 og 40 almennyttige familieboliger langs Havnevej samt opføres endnu en dagligvarebutik på Filip Dyveskærs grund, hvor Aldi er bygget.

arrow Læs også: Knuste ruder og overmalede vægge

Så konkret er Filip Dyvekær, når han præsenterer fremtiden for Ruwel grunden. Planerne er skabt i et samarbejde med boligselskabet Lejerbo, og til dagbladet Nordvestnyt, bekræfter den lokale formand, tidligere borgmester Finn Madsen, at samarbejdet er etableret og at de første skitser er tegnet.

Odsherreds borgmester, Thomas Adelskov (S), glæder sig over boligplanerne, som han støtter, men han slår samtidig fast, at skal der en dagligvarebutik mere til området, så skal det ske før boligplanerne kan realiseres.

De vil nemlig kræve en ny lokalplan, og en sådan vil på grund af kommunens seneste detailhandelsanalyse ikke kunne give tilladelse til flere dagligvarebutikker, og derfor har borgmesteren anbefalet Filip Dyvekær, at han får gang i dagligvarebutikken før boliger.

arrow Opråb til forældre med uvorne børn
21. juni 2017 kl. 15:22 Opdateret: kl. 15:22
arrow Ruwel-bygningen tæt på pæn
17. maj 2017 kl. 10:26 Opdateret: kl. 10:26
arrow Se den hærgede bygning blive pyntet
20. april 2017 kl. 07:55 Opdateret: kl. 07:55
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk