18. juni 2019
Sven Madsen står fortsat for indskrivning af lotto- og tipskuponer hver lørdag. Foto: Henrik Falch
gallery icon

Se billedserie

Sven Madsen står fortsat for indskrivning af lotto- og tipskuponer hver lørdag. Foto: Henrik Falch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Boghandleren fra Asnæs« fylder 70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Boghandleren fra Asnæs« fylder 70
Odsherred - 16. januar 2019 kl. 10:03
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hjemadressen er i Høve, men de fleste kender nok bedst Sven Madsen som »boghandleren i Asnæs«. For han har været der i branchen i mere end 50 år, og i dag, den 16. januar, fylder han 70 år. Der står dog ikke et ønske om en hyggelig pensionisttilværelse på ønskelisten.

- Sven er med som han altid har været, selv om han ikke tager de store beslutninger i dag. Han arbejder stadigvæk flere timer end alle os andre, siger han svigerdatter Mette Madsen, som er afdelingsleder for Bog & Ide i Holbæk.

Udover butikken i Asnæs centret, er den travle 70-årige også indehaver af ni andre boghandler på Sjælland, og kører sine faste ture i kassevognen rundt til alle butikkerne. Som både chef og personalechef, er der ofte spørgsmål, som skal vendes med de ansatte ude i butikkerne.

Sven Madsen ejer firmaet sammen med sønnen Rasmus Madsen, der er klar til at tage over, når - eller hvis - Sven Madsen en dag beslutter sig for at gå på pension.

Ved sit 50-års jubilæum i august 2016 luftede han tanken om at gå lidt ned i tid af hensyn til familien derhjemme.

- Min kone Lajla håber, at jeg vil trappe lidt ned, så jeg har en fridag ud over søndagen. Det arbejder vi på, sagde Sven Madsen dengang til Nordvestnyt.

Det kan svigerdatteren dog dementere.

- Sven står stadigvæk og tager sig af tips og lotto-kuponerne hver lørdag. Det har han gjort i mange år, og det sætter han stadig en stor ære i, siger Mette Madsen.

Der bliver ikke den store fejring af fødselsdagen. Sven Madsen har dog inviteret hele familien på en rejse til Thailand i nærmeste fremtid.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk