22. januar 2019
Arne Mikkelsen håber, at der nu kommer styr på sygeplejerskernes it-system.
Arne Mikkelsen håber, at der nu kommer styr på sygeplejerskernes it-system.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bo eller Ib duer ikke til it-system

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bo eller Ib duer ikke til it-system
Odsherred - 17. januar 2018 kl. 22:16
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fornavne, som Bo eller Ib er helt håbløse, hvis man har brug for sygeplejens hjælp i Odsherred Kommune. For der skal mindst tre bogstaver til, før deres it-system vil acceptere fornavnet, og har man æ, ø eller å i sit navn, så ryger man helt ud af systemet. Fejl på fejl lyder det konstant om sygeplejerskernes it-system, Cura, og onsdag aften var det social- og forebyggelsesudvalgets tur til at blive orienteret.

Om fejlene, men også om de mange initiativer, der er sat i gang for at få dem rettet, og udvalgsformand, Arne Mikkelsen (SF), håber, at der er en løsning.

»En del af fejlene har de ikke andre steder, så det kunne tyde på, at en del kan være systemfejl i opsætningen af systemet, men der er stadig usikkerhed om, hvor meget der skyldes Cura systemet og hvor meget der skyldes kommunen. Nu er det aftalt, at Cura-folkene kommer ud til os i tre til fire uger, hvor de skal hjælpe med at tjekke hvad der er systemfejl,« siger han til Nordvestnyt.

Arne Mikkelsen er ærgerlig over, at sygeplejerskernes tillidsrepræsentanter ikke tidligere har råbt op om de massive it-problemer, men på onsdagens møde slog udvalget fast, at de er utilfredse med situationen, og på deres februarmøde vil de have en fremstilling af sagen, der gør dem i stand til at få placeret et ansvar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk