22. september 2020
Lørdag den 12. september kl. 20 er der mulighed for at høre Mike Andersen - hans stemme, guitar og støvle - i Vallekilde-Hørve Kultur- og Fritidscenter, hvor han giver sid-ned-koncert, arrangeret af Drauget - Livemusik i Odsherred. PR-foto
Lørdag den 12. september kl. 20 er der mulighed for at høre Mike Andersen - hans stemme, guitar og støvle - i Vallekilde-Hørve Kultur- og Fritidscenter, hvor han giver sid-ned-koncert, arrangeret af Drauget - Livemusik i Odsherred. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blues-man: En guitar, en stemme og en støvle i størrelse 47

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blues-man: En guitar, en stemme og en støvle i størrelse 47
Odsherred - 10. september 2020 kl. 09:10
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For halvandet år siden udgav blues-guitarist Mike Andersen albummet »One Million Miles«, hvor ingredienserne - skåret ind til benet - består af en stemme, en akustisk guitar og en trampende støvle i størrelse 47.

Lørdag den 12. september kl. 20 er der mulighed for at høre Mr. Bluesman og hans stemme, guitar og støvle i Vallekilde-Hørve Kultur- og Fritidscenter, hvor han giver sid-ned-koncert, arrangeret af Drauget - Livemusik i Odsherred.

Albummet »One Million Miles« har et råt og simpelt udtryk, beskriver Mike Andersen i en pressemeddelelse.

- Det består kun af min stemme, en akustisk guitar, og min fod der tramper med. Det er optaget live i studiet, helt uden overdubs og edits, og er derfor langt mere råt, upoleret og nøgent end noget jeg tidligere har lavet, udtaler den kendte bluessanger.

Mike Andersen har i alt udgivet syv albums med band og spillet et utal af livekoncerter.

En million mil på landevejen er det ikke blevet til endnu, men tæt på.

Mike og band har i de sidste 20 år kørt mil efter mil på landevejene i Danmark og Europa. Aktuelt er han alene af sted på sin solo-turné, der på lørdag rammer Hørve.

- Jeg har altid stræbt efter at skrive sange, som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar, men det er først nu, jeg tør udgive og spille dem alene. Det er på tide, udtaler Mike Andersen.

Drauget har flyttet sid-ned-koncerten fra Kulturhus Aksen i Asnæs til Vallekilde-Hørve Kultur- og Fritidscenter for at sikre god afstand imellem gæsterne.

- Vi kommer ikke til at sidde tæt, lover Niels Dandanell fra Drauget.

- Hvis vi er op til 50 personer, bliver koncerten afviklet i gymnastiksalen, og kommer der flere end 50, så flyttes koncerten til idrætshallen, hvor vi kan være op til de 100, siger Niels Dandanell.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk