28. november 2020
Der er champagne til personalet, hvis Det Vilde Køkken vinder årets Fødevarepris. De er nomineret for andet år i træk. Foto: Mie Neel
Der er champagne til personalet, hvis Det Vilde Køkken vinder årets Fødevarepris. De er nomineret for andet år i træk. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blandt kartofler og vilde urter: Her er de nominerede til Fødevareprisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blandt kartofler og vilde urter: Her er de nominerede til Fødevareprisen
Odsherred - 22. november 2020 kl. 12:08
Af Marianne Nielsen

På onsdag offentliggøres vinderen af Odsherred Kommunes Fødevarepris. I år er følgende fødevarevirksomheder nomineret:

Det Vilde Køkken, restauranten i Klint, hvor Jørgen Stoltz og Anna Andersen har været med til at sætte Geopark Odsherreds natur på verdenskortet med mad, der er lavet af lokale råvarer og vilde urter efter principperne i det nye nordiske køkken.

Storøhage Kartofler ApS er nomineret for konstant at arbejde med at sætte lammefjordskartoflen på menuen på de danske middagsborde - også i nye produkter. Virksomhedens store engagement med at udbrede kartoflens anvendelseudmønter sig blandt andet i en udfordring til de lokale efterskoleelever i at fremtrylle en tre rettes menu, hvor kartofler indgår i alle tre retter.

Rørvig Catering er nomineret for Kirsten og Astrids mad i tidens bæredygtige ånd, hvad enten det er vegetariske eller veganske måltider der bliver tryllet frem til glæde for en voksende kundeskare. I køkkenet i Annebergparken er der fuld aktivitet og der bliver konstant arbejdet med gode råvarer, nye smagsvarianter og flot anretning af måltiderne.

Fødevareprisen er en del af OdsHædring, men på grund af Covid-19 foregår prisoverrækkelsen digitalt med offentliggørelse af vinderen på Odsherred Kommunes hjemmeside, på Facebook og på sn.dk/odsherred.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk