10. juli 2020
Det var de røde regnslag snarere end de røde faner, som blafrede på Cirkuspladsen i Nykøbing.
gallery icon

Se billedserie

Det var de røde regnslag snarere end de røde faner, som blafrede på Cirkuspladsen i Nykøbing.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blafrende røde regnslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blafrende røde regnslag
Odsherred - 02. maj 2018 kl. 08:32
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- I bliver vist nødt til at danse jer varme, lød det opmuntrende fra konferencier Arne Mikkelsen (SF), da der tirsdag fra klokken 14 blev åbnet op for 1. maj-festen på Cirkuspladsen i Nykøbing. Det var elever fra Den rytmiske højskole, som stod for musikken, og selv om de sendte guitarsoloer fra Jimmy Hendrix Hey Joe ud over pladsen, var det næppe nok til at varme det regnvåde publikum op. I stedet for røde faner, var det blafrende røde regnslag, som dominerede billedet.

- Det har været et stormfuldt forår, men vi har fået overenskomsterne hjem, sagde Arne Mikkelsen og påpegede, at der altid kommer regn efter torden.

Det var Kultursol 2018 som stod for arrangementet med støtte fra SF, Socialdemokratiet, Enhedslisten, LO og AOF i Odsherred. Dagens talere var Juttha Larsen fra LO, MF Rasmus Horn Langhoff (S), folketingskandidat Mogens Møller (SF), Sara Lynge (EL) og kulturtaler Lise Jørgensen.

Borgmester Thomas Adelskov (S) skulle ikke tale, men var mødt op på Cirkuspladsen. Han spøgte med, at det var Vagn Ytte Larsen (S), som var skyld i det dårlige vejr.

- Som formand for menighedsrådet i Nykøbing burde han have kunne sikre bedre vejr. Og nu er han i stedet taget på seniorhøjskole, kom det som en spøgefuldt fra borgmesteren.

Bortset fra regnvejret, var det forhandlingerne i forligsinstitutionen, som fik flest ord med på vejen fra blokvognen, hvor talerne stod. Størst opmærksomhed og tilslutning var der omkring det bagerste telt på pladsen. Her blev den varme chili con carne serveret.

- Det er jo 1, møgvejr, kom det lettere undskyldende fra en af de standhaftige partisoldater.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk