24. november 2020
"Sæt pris på Odsherred" er en ny kampagne, der skal minde folk om at handle lokalt. Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

"Sæt pris på Odsherred" er en ny kampagne, der skal minde folk om at handle lokalt. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Black Friday-husker fra kommunen: Handl lokalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Black Friday-husker fra kommunen: Handl lokalt
Odsherred - 21. november 2020 kl. 06:48
Af Marianne Nielsen

ODsherred: »Sæt pris på Odsherred« er overskriften på en kampagne som Odsherred kommune og erhvervslivet sætter i søen i næste uge i håbet om at folk vil lægge deres penge i de lokale butikker frem for nettet.

- Vi vil gerne opfordre folk til at handle lokalt. Når vi blander os som kommune, handler det jo også om at vi synes det er vigtigt at vi har en kommune, der hænger sammen og har et handelsliv, restauranter og den slags, som kan betjene os som borgere i lokalsamfundet. Og det skal man huske at værne om, siger borgmester Thomas Adelskov (S), der er formand for partnerskabet, som opstod under coronanedlukningen i foråret.

I sommeren 2020 gik Odsherred Kommune, erhvervslivet, handelsstanden, turismeaktørerne samt kultur- og foreningslivet sammen i partnerskabet »Sammen om Odsherred« I første omgang for at håndtere COVID-19 restriktioner midt i turismehøjsæsonen, men samarbejdet fortsætter.

Tidspunktet for den nye kampagne er ikke tilfældig. Næste fredag er Black Friday - en af de største handelsdage på året.

Kampagnen besår af annoncer i dagspressen og på sociale medier. Samtidig bliver de plakater med Corona-husketekster som eksempelvis der mindede om afstand og passe på hinanden, der i nogen tid har kunnet spottes rundt om i Odsherred, erstattet med opfordringen om at sætte pris på Odsherred, og dermed bakke op om lokale butikker, håndværkere, restauranter, producenter, attraktioner og kulturinstitutioner.

- Vi går ikke ud og fremhæver en enkelt virksomhe, for det er jo ikke vores opgave. Men som kommunen mener vi at det er vigtigt at have et bredt handelsliv og arbejdspladser. Derfor stiller vi os foran som kommune, uddyber borgmesteren.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk