24. maj 2019
Hyldest-orkestret René & Værsgo - med René Richardt i front - skal nu give to koncerter samme dag o Kulturhus Aksen i Asnæs.
gallery icon

Se billedserie

Hyldest-orkestret René & Værsgo - med René Richardt i front - skal nu give to koncerter samme dag o Kulturhus Aksen i Asnæs.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billetter revet væk: Nu arrangeres endnu en Larsen hyldest-koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetter revet væk: Nu arrangeres endnu en Larsen hyldest-koncert
Odsherred - 09. november 2018 kl. 11:20
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folk er vilde efter at høre og synge med på Kim Larsens sange - koncerten med hyldest-orkestret René & Værsgo' i Kulturhus Aksen i Asnæs, fredag den 23. november kl. 19, blev udsolgt så hurtigt, at Odsherred Biblioteker og Kulturhuse netop har skrevet kontrakt med bandet om en ekstra-koncert samme dag kl. 17.

- Vi har aldrig tidligere oplevet så stor efterspørgsel på billetter til en koncert. På en uge var der udsolgt. Heldigvis har bandet tid til at give en ekstra koncert samme dag, så vi slog øjeblikkeligt til, fortæller Lisbet Obel fra Odsherred Biblioteker og Kulturhuse.

Billetsalget til koncert nummer to er netop indledt.

- Der er stadig et meget stort behov for at mødes og være fælles om at mindes Kim Larsen. Vi oplevede det også for nyligt til vores mindeaften i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing, siger Lisbet Obel.

René & Værsgo' - opkaldt efter Kim Larsens banebrydende soloalbum fra 1973 - synger og spiller Kim Larsens musik, så det lyder meget tæt på originalen. Skuespiller René Richardt har specialiseret sig i at plagiere Kim Larsen så godt, at den rigtige Larsen har godkendt kopien.

René Richardt slog igennem i Græsted-Revyen med en parodi på daværende statsminister Poul Nyrup Rasmussen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk