24. juli 2019
Musikklub-stemning til den første omgang dB.Rabalder.
gallery icon

Se billedserie

Musikklub-stemning til den første omgang dB.Rabalder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Rabalder-koncert kom godt fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Rabalder-koncert kom godt fra start
Opdateret 07. oktober 2018 kl. 16:34
Odsherred - 07. oktober 2018 kl. 13:55
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fuldt hus og 12 musiknavne på scenen til den første omgang dB.Rabalder i Bokzen i Algade i Nykøbing Sjælland, og de to arrangerende Nykøbing-søstre Matilde og Laura de Boer havde derfor de helt store smil på til den stemningsfulde rabalder-koncert for unge musikere, der skriver egne numre.

- Det er gået over al forventning. Der er nye og gamle venner, og folk vi ikke kender. Det er bare så dejligt, sagde søstrene nærmest synkront i en pause mellem to indslag på scenen.

Gudlaug Frida Helgadottir Folkmann havde netop sunget indfølt og smukt på svensk og akkompagneret sig selv på elektrisk, stilfærdigt indstillet Fender Stratocaster el-guitar. Hun blev afløst af de mere fest-indstillede The Soft Heroes of Nakke på scenen.

Der var god, gammeldags klub-stemning i bokse-lokalet, hvor der til koncerten ikke blev serveret »håndmadder« fra boksehandsker men franske kartofler i foliebakker i stearinlysenes skær. Rummet var gjort hyggeligt med pynt og grønne planter, og der var tæpper på scenegulvet.

Kun adgang for kunstnere, stod der på et håndmalet skilt - en henvisning til, at arrangørerne opfordrer deltagerne til at skrive deres egne numre og tekster. Til gengæld bliver man så ikke stemt hjem - som i »Live« på DR TV.

- Forhåbentlig går folk nu hjem og skriver noget ny musik, som de kan komme og præsenteres, når vi kommer igen, forhåbentlig til januar, siger søstrene.

De har efterlyst et sted i Nykøbing, hvor unge kan komme og optræde med deres egen musik.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk