22. januar 2019
BassIda, alias Ida Nielsen, serverede forrygende funky slagbas-spil for publikum til koncerten i Pakhuset.
gallery icon

Se billedserie

BassIda, alias Ida Nielsen, serverede forrygende funky slagbas-spil for publikum til koncerten i Pakhuset.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Prince-bassist med fuld funk-power

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Prince-bassist med fuld funk-power
Odsherred - 11. maj 2018 kl. 22:20
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere Prince & The New Power Generation-bassist Ida Nielsen brugte overraskelsesangreb, da hun og bandet slog til med brutal power fra første sekund til fredagens koncert i Pakhuset i Nykøbing Sjælland som led i den igangværende europa-turné.

Det tætpakkede publikum blev nærmest væltet ned af stolene af lydtryk og tight, groovy rytme. Der kom høj bølgegang på fadøls-overfladen.

- I har sat jer godt til rette. Det skal vi hurtigt få lavet om på, lød rapperen Kuku Agamis introduktion til det alt for siddende publikum, og allerede efter de første minutters frontal-angreb var de første publikummer ramt af funk-feber.

BassIda, som hun kaldes, er - og tusind tak for det - stærkt inspireret af Prince i sine egne numre efter at have spillet koncerter verden over med funk-masteren i fem år.

Prince må fryde sig oppe på sin funk-sky, når han hører BassIda eller Ida Funkhouser, som hun også kalder sig, servere funk, som hun gjorde det i Pakhuset fredag.

Som i New Power Generation praktiserer Ida Nielsen virtuost disciplinen slap bass - slag-bas - hvor tommelfingeren anslår strengene, og de øvrige fingre flår i dem.

Med i sit power-band havde hun, udover Kuku Agami, én af landets bedste guitarister, Mika Vandborg, hans kollega fra Love Shop, trommeslager Thomas Duus, Sofia Hejslet på keyboards og DJ Africanuts Amazulu Nanga på scratch.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk