13. december 2017
Nu er der snart direkte vej-forbindelse mellem Vig og Hønsinge - ganske vist med stabilgrus-underlag. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Nu er der snart direkte vej-forbindelse mellem Vig og Hønsinge - ganske vist med stabilgrus-underlag. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Omfartsvej tager form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Omfartsvej tager form
Opdateret 21. februar 2017 kl. 08:33
Odsherred - 21. februar 2017 kl. 08:11
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så langt øjet rækker er der nu omfartsvej-forbindelse fra Vig mod Hønsinge - ganske vist er vejunderlaget foreløbig »kun« stabilgrus, men det ligger nu klar til asfaltering i foråret.

Næsten alt jordarbejdet er færdigt, og der er lagt stabil ud. Vi mangler at grave tunnelrør ned til et vandløb, der skal løbe under omfartsvejen midt på - mellem Hønsingevej og Ærtemosevej, fortæller Steen C. Ogstrup, Vejdirektoratet.

Vandløbs-tunnelen bliver 10-12 meter lang og med såkaldte banketter i tunnel-røret, hvor pote-dyr, blandt andet ræve, kan gå.

Anlægsarbejdet med den nye Hønsinge-omfartsvej er forud for tidsplanen. Entreprenør Barslund A/S har tidsfrist til efteråret, men det tegner til, at asfalteringen kan indledes i foråret.

Den ene af de to rundkørsler - den i Hønsinge - er næsten klar til asfaltering; ved Vig mangler der at blive gravet ud og befæstet til rundkørsel i den ene side.

- Når Vig-rundkørslen skal gøres førdig først i foråret, vil den gamle Rute 21 blive kortvarigt lukket og trafikken omdirigeret gennem Vig og over Nørre Asmindrup, oplyser Steen C. Ogstrup.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk