13. december 2017
Der var konstant trængsel i Helsemessens café i midterområdet. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Der var konstant trængsel i Helsemessens café i midterområdet. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Ny rekord på Helsemessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Ny rekord på Helsemessen
Odsherred - 05. marts 2017 kl. 15:12
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den propfyldte parkeringsplads ved Asnæs Forsamlingshus signalerede trængsel og tæt samvær på weekendens Helsemesse, arrangeret af foreningen Odshelse.dk.

Alene lørdag købte flere end 300 gæster billet til messen, og allerede det antal er ny publikumsrekord, fortæller en glad messe-ansvarlig Nina Rasmussen. Søndag ved middagstid var publikumstallet over 100, så alt i alt tegner der sig et flot resultat.

- Vi har efterhånden været her en del år, men det er første gang, vi oplever så mange mennesker på vores messe. Det er helt fantastisk, siger Nina Rasmussen.

Ved åbningen lørdag stod så mange gæster i kø udenfor forsamlingshuset, at det tog en halv time at få dem igennem billet-salget. Både lørdag og søndag var der konstant trængsel i messens café-område.

Igen i år har Helsemessen præsenteret et bredt udvalg indenfor den alternative branche - 30 stande - lige fra healing, clairvoyance, tarot-læsning og telepati med dyr til numerologi, coaching, hypnoterapi og spirituel malerkunst.

- Vi har nogle nye folk med i år, og det har måske skabt ekstra interesse - irisanalyse og Helsedetektiven, fortæller Nina Rasmussen.

- Vi ser flere og flere mænd på Helsemessen, og det er vi rigtigt glade for. Den første gæst lørdag var faktisk en mand, fortæller Patricia Raun, Odshelse.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk