15. december 2018
De muntre gæster på Nakkefestival 2017 har været med til at pege på Gadejuristen som modtager af den store donation og er med til at gøre overskuddet rekordstort.
gallery icon

Se billedserie

De muntre gæster på Nakkefestival 2017 har været med til at pege på Gadejuristen som modtager af den store donation og er med til at gøre overskuddet rekordstort.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Mini-festival uddeler rekordstort overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Mini-festival uddeler rekordstort overskud
Odsherred - 08. marts 2018 kl. 21:15
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nakkefestival i det nordlige Odsherred, den lille fantasibombe i det store festivallandskab, kan nu uddele et rekordstort overskud på 153.000 kr. fra festivalen 2017.

Pengene deles, så et unge-projekt på Radio Odsherred under »Del din passion« får 30.615 kr., og Gadejuristen - udfarende, frivillig retshjælp til udsatte i København - får 122.463 kr. Det er festivalgæsterne, der har peget på Gadejuristen som modtager af den store donation ud af fire muligheder.

I de seneste år har Nakkefestival også støttet Odsherred-projekter. Her er det arrangørerne, der udpeger.

- Vi vil gerne støtte i Odsherred, hvor festivalen holdes, og hvor nogle af os kommer fra, siger pressetalsmand Rasmus Nicolo.

Sidste år var der støtte til uledsagede flygtningebørn på det daværende Røde Kors-asylcenter i Annebergparken i Nykøbing og i 2016 til Nykøbing Sjælland Skate- og Parkourpark.

- I år støtter vi et projekt, Radio Odsherred har kørende som led i »Del din passion«, og hvor vi giver penge til indkøb af udstyr til produktion af podcaster og til video-redigering. Projektet henvender sig til unge, der ikke lige passer ind i systemet, siger talsmanden.

Siden 2013 har overskuddet været støt stigende på Nakkefestival. Rasmus Nicolo har ikke en entydig forklaring:

- De mennesker, der laver festivalen, er blevet lidt ældre og mere erfarne i at arrangere. Og i det hele taget har vi mere fokus på at kunne give så meget som overhovedet muligt væk til gode formål.

- Selvfølgelig har det også en masse at gøre med de mennesker, der er på pladsen. Det er jo vores fantastiske publikum, musikerne, der optræder gratis, og arrangørerne - tilsammen får vi alt det her til at ske, siger talsmanden.

Planlægningen af Nakkefestival 2018, der finder sted 25.-28. juli, er i fuld gang, og de første par hundrede billetter er solgt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk