13. november 2019
MLTR-frontmand Jascha Richter i gråt jakkesæt ved keyboard-pulten.
gallery icon

Se billedserie

MLTR-frontmand Jascha Richter i gråt jakkesæt ved keyboard-pulten.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Hønsehuset forvandlet til karaoke-bar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Hønsehuset forvandlet til karaoke-bar
Odsherred - 12. juli 2019 kl. 19:31
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Michael Learns To Rock har mere end 30 år på bagen men har endnu ikke lært at spille rock-musik og holder sig fortsat til det velkendte koncept med vemodige, ørehængende, syng-med-venlige men også til tider søvndyssende karaoke -ballader.

- Vi har snart været med lige så længe som Rolling Stones, så måske skulle vi begynde at spille den slags musik, lød det fra forsanger Jascha Richter, i gråt jakkesæt ved keyboard-pulten, da bandet torsdag aften gav koncert på Vig Festivals næststørste scene »Hønsehuset«.

Men der kom ikke Rolling Stones-musik fra Michael Learns To Rock; det tætteste var, når guitarist Mikkel Lentz et par gange lynede seriøst og rocket på el-guitaren, så det var tæt på at forskrække det ellers så afslappet dasende publikum i og udenfor »Hønsehuset«, blandt andet i lounge-afdelingen, hvor man kan leje tæpper, hvis man har behov for at slumre lidt og hvile bas-armen.

I rækken af karaoke-venlige numre til at synge med på og vugge til fik publikum »Sleeping Child«, »Out of the blue«, »25 Minutes Too Late« og - selvfølgelig -verdens-hittet »The Actor«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk