17. oktober 2021
Havnebyen tæller nu en landgangsbro til blandt andet chalupper, som blev benyttet af dronningen ved afsejlingen fra Odden.
gallery icon

Se billedserie

Havnebyen tæller nu en landgangsbro til blandt andet chalupper, som blev benyttet af dronningen ved afsejlingen fra Odden.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Farvel til dronningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Farvel til dronningen
Odsherred - 07. september 2016 kl. 07:54
Af Helene MacCormac

Der har været mange mennesker rundt og vinke til dronning Margrethe i de to dage, hun har besøgt i Odsherred. De har dog næppe stået så tæt pakket og været så ihærdige med deres mobiltelefoner, som de var i Havnebyen tirsdag eftermiddag. Dronningens officielle mål med besøget var, at deltage i indvielsen i den gamle auktionshal på Odden, som nu fremstår som totalrenoveret og istandsat kulturhus. Det var også sidste punkt i majestætens travle kalender ved det to-dages besøg i Odsherred Kommune, så Dannebrog var blevet lagt for anker ud for Havnebyen, så dronningen kunne komme hurtigt af sted.

arrow Læs også: Dronningens mange gaver

I Havnebyen var der nærmest trafikprop af mennesker.

Borgmester Thomas Adelskov stod for den officielle indvielse af auktionshuset. Her deltog også repræsentanter fra Real Dania, som har finansieret halvdelen af de 2,4 millioner kroner, realiseringen af det nye auktionshus har kostet, Desuden deltog Mette Riis fra Odden Sætter Sejl, havnefoged Lars kenneth Holm, Turistchef Hans Jørgen Olsen, repræsentanter fra hoffet, og så mange lokale, som kunne stuves ind i hallen.

Efter frokost var det tid til farvel. Dronningen steg med lidt hjælp ombord på chaluppen. Havnebyen har nemlig også fået en ny anløbsbroer til chalupper, så den står klar, til næste gang der kommer en dronning forbi.

arrow Video: Dronning Margrethe takkede af på Odden
06. september 2016 kl. 14:02 Opdateret: kl. 08:25
arrow Ydmyg markering af Solvognens findested
06. september 2016 kl. 12:48 Opdateret: kl. 08:25
arrow Video: Vandmynte på brødflager til dronningen
06. september 2016 kl. 12:11 Opdateret: kl. 14:27
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk