29. september 2020
Kunstnersammenslutningen Teikn er tilbage i Pakhusgalleriet i Nykøbing Sjælland og inviterer lørdag den 15. august til fernisering på »Kunsten at tegne«; en bredt favnende udstilling, hvor hele spektret indenfor tegningens kunst præsenteres af de 12 medvirkende.  Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Kunstnersammenslutningen Teikn er tilbage i Pakhusgalleriet i Nykøbing Sjælland og inviterer lørdag den 15. august til fernisering på »Kunsten at tegne«; en bredt favnende udstilling, hvor hele spektret indenfor tegningens kunst præsenteres af de 12 medvirkende. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Et pakhus pakket med tegninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Et pakhus pakket med tegninger
Odsherred - 14. august 2020 kl. 19:06
Af Stefan Andreasen

Kunstnersammenslutningen Teikn er tilbage i Pakhusgalleriet i Nykøbing Sjælland og inviterer lørdag den 15. august til fernisering på »Kunsten at tegne«; en bredt favnende udstilling, hvor hele spektret indenfor tegningens kunst præsenteres af de 12 medvirkende.

De udstillende tegnere er Tomas Björnsson, Steen Malberg, Carl Christian Tofte, Henriette Wiberg Danielsen, Maja Steensen, Mogens Lykke Olsen, Anne Gyrite Schütt, Joao Paulo Albergaria, Vibe Ribergaard, Annemarie Jepsen, Steen Bundgård og Alice Guldberg Faber.

Billedkunstner, illustrator og forfatter Carl Chr.istian Tofte holder på ferniseringsdagen artist talk om udstillingens tema »Kunsten at tegne«. Hans tegninger af fugle og natur har været udstillet utallige steder.

I udstillingsperioden vil der være to foredrag med efterfølgende rundvisning. Illustratorerne Steen Malberg og Tomas Björsson giver 19. august i billedforedraget »Glæden ved at tegne« et indblik i deres udvikling som tegnere gennem by- og rejsetegninger.

I foredraget »Kunsten at sanse og tegne naturen i Johannes Larsens fodspor« den 24. august fortæller leder af Johannes Larsen Museet, kunsthistoriker Jeppe Priess Gersbøll, om den berømte tegner og maler Johannes Larsen (1867-1961), en af de centrale skikkelser i kunstnerkolonien Fynbomalerne.

- På grund af corona-situationen afvikles ferniseringen lidt anderledes og med adgangsbegrænsning, så vi ikke er for mange i udstillingslokalerne på en gang, siger kulturformidler Lisbet Obel fra Pakhusgalleriet.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk