18. november 2019
Kapelmester Niels Bugge med den gamle rumsterstang fra Bakkens Hvile.
gallery icon

Se billedserie

Kapelmester Niels Bugge med den gamle rumsterstang fra Bakkens Hvile.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Dragsholmrevyen rumsterer igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Dragsholmrevyen rumsterer igen
Odsherred - 18. juni 2019 kl. 15:25
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rumsterstangen fra syngepigernes pavillon Bakkens Hvile - det gamle, larmende gøgler-instrument med bækkener og tromme - dukker op i Dragsholmrevyen, der har premiere på Odsherred Teater i Nykøbing Sjælland fredag den 21. juni.

Susanne Breuning, der spiller sammen med Bente Eskesen i revyen, er også instruktør og koreograf på syngepigernes show i Bakkens Hvile, og hun har medbragt rumsterstangen til de sidste prøver på Dragsholmrevyen i disse dage.

En revy, der i det hele taget vil rumstere, lover instruktør Jakob Fauerby.

- Krænkelses-kulturen er umulig at komme udenom. Vi håber faktisk, at publikum bliver krænkede undervejs i revyen. Hvis folk går herfra, uden i det mindste at være små-krænkede, så er det virkelig ærgerligt, siger Jakob Fauerby, der lover, at revyen også tager grundigt fat i tidens identitets-diskussion.

Instruktøren, kendt for satire-samarbejdet med Laus Høybye og Mille Lehfeldt.

- Vores store udfordring i opløbet med teksterne er, at vi ikke ved, hvordan de politiske forhandlinger på Christiansborg ender. Der er masser at tage fat på - vi ved bare ikke helt hvordan endnu, men det finder vi helt sikkert ud af det. Én ting er sikkert: Mette Frederiksen har ikke fået humor, bare fordi hun har vundet valget - det gælder faktisk hele rød blok, siger instruktøren.

Det er ikke Dragsholmrevyens stil at parodiere politikerne genkendeligt - de politiske emner berøres gennem fiktive figurer.

- For eksempel skal vi jo høre lidt om Mette Frederiksens barndom gennem børnehavepædagog Jette Frederiksen fra Aalborg. Og en klasselærerinde forbyder eleverne at læse Joachim B. Olsens valgmateriale på nettet, siger Jakob Fauerby.

Guitarist Niels Bugge er ny kapelmester. Han har skrevet en del af musikken og kæder revyen sammen på strenge-instrumenter.

I modsætning til tidligere kapelmestre spiller han ikke skuespil undervejs men hvirvles ind i revyen som krænkelses-offer for de to erfarne revy-ladies.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk