2. juli 2020
Klokken 17.59 satte SuperBrugsen Vig salget af de allersidste 500 billetter til Vig Festival i gang og inviterede de første billetkøbere indenfor i varmen i forområdet. Henrik Andersen og sønnen Jonas var blandt de første i køen, hvor de ventede i seks timer, og til at købe billetter.
gallery icon

Se billedserie

Klokken 17.59 satte SuperBrugsen Vig salget af de allersidste 500 billetter til Vig Festival i gang og inviterede de første billetkøbere indenfor i varmen i forområdet. Henrik Andersen og sønnen Jonas var blandt de første i køen, hvor de ventede i seks timer, og til at købe billetter.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Festival-billetter og julebryg langet over disken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Festival-billetter og julebryg langet over disken
Opdateret 25. november 2019 kl. 10:26
Odsherred - 21. november 2019 kl. 20:56
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Præcis klokken 17.59 satte uddeler René Rasmussen, SuperBrugsen Vig, salget af de allersidste 500 billetter til Vig Festival i gang og inviterede de første billetkøbere fra den lange kø langs supermarkedet indenfor i varmen i brugsens forområde.

arrow Læs også: Seks timer i kø for at købe festival-billetter

- Ja, så nærmer vi os det tidspunkt, hvor vi kan begynde at lukke nogle af jer ind i varmen. I kommer ind i hold af ti, så vi hurtigt kan ekspedere jer, sagde René Rasmussen, der i løbet af dagen havde sørget for varm kaffe til de ventende i det tågede, støv-regnende vejr.

Jens-Erik Hansen og hustruen Hanne, fra Hørve, var de første til at møde op i køen klokken 11.45.

- Jeg nåede lige at klæde om til termo-tøjet, så var de næste dér efter mig, fortalte Jens-Erik Hansen, da han som den første blev lukket ind i forområdet efter seks timer i køen.

Henrik Andersen og sønnen Jonas var på plads i køen i deres festival-stole ved middagstid.

- Vi er kørt fra Brønshøj og Allerød. Det er min far Henrik, der har organiseret det her. Han er en ægte guttermand, lød det med et stort smil fra sønnen Jonas Andersen, da festivalbilletterne var købt og betalt i brugsens bager-afdeling.

Han glædede sig tydeligvis til at skulle på Vig Festival til næste år sammen med kæresten og familien.

Med hver festivalbillet til 1100 kr. fulgte en kasse julebryg til tilbudsprisen 120 kr., og der gik ikke længe, så kunne Jonas Andersen gå fra stedet med en kasse øl i hver hånd - på bedste festival-vis.

Hver kunde måtte max købe to festival-billetter med tilhørende to kasser julebryg.

Vennepar og familiemedlemmer, der havde siddet i kø sammen, kunne tilsammen trille af sted med et helt tårn af julebryg-kasser i indkøbsvognen.

Ude i flaske-afdelingen havde salgsleder Michael Aaquist travlt med at kontrollere kvitteringer og give tegn til, at service-medarbejder Kristian Ravn kunne udlevere kasserne med julebryg til billet-køberne og hjælpe nogle af kunderne med at bære kasserne hen til bilen på p-pladsen.

En aften, hvor den unge service-medarbejder ikke ligefrem behøvede at gå i fitness-center.

SuperBrugsen Vig har helt tidligt i festivalens billetsalg, for at støtte festivalen som butikken har gjort det i de sidste 10 år, købt de 500 partout-billetter til den billigste pris-pulje, og de blev sat til salg torsdag fra kl. 17.59, uden fortjeneste.

- Det plejer jo at være os, der sælger de første 500 billetter til Vig Festival for at skyde billetsalget i gang. I år er billetsalget så gået over al forventning, der var udsolgt på 19 dage, så nu sælger vi de sidste 500 billeter. Det er helt omvendt i år, siger uddeler René Rasmussen.

arrow Festival-billetter til salg: Brugs-uddeler er dørmand
19. november 2019 kl. 19:42 Opdateret: kl. 19:42
arrow 500 festival-billetter kommer til salg: Udsigt til lang udendørs kø
19. november 2019 kl. 07:45 Opdateret: kl. 18:09
arrow Udsolgt men - Brugs sætter snart 500 festival-billetter til salg
12. november 2019 kl. 09:44 Opdateret: kl. 09:44
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk