24. februar 2020
Jesper Wung-Sung i gang med sin »talk« på den første Litt Talk Festival - med Vallekilde Højskoles vartegn, Christen Dalsgaards altertavle-maleri med temaet Ansgar, der døber, i baggrunden.
gallery icon

Se billedserie

Jesper Wung-Sung i gang med sin »talk« på den første Litt Talk Festival - med Vallekilde Højskoles vartegn, Christen Dalsgaards altertavle-maleri med temaet Ansgar, der døber, i baggrunden.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bestseller-forfatter til litteratur-festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestseller-forfatter til litteratur-festival
Opdateret 16. marts 2018 kl. 22:32
Odsherred - 16. marts 2018 kl. 16:23
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Odsherred Læser - Litteraturfestival for børn og unge spiller ud med et stærkt og top-aktuelt kort som hovednavn til den sjette festival i rækken senere på året - bestseller-forfatter Jesper Wung-Sung, der for nyligt modtog boghandlernes pris De Gyldne Laurbær for slægtsromanen »En anden gren«.

Efter flere års tilløb har Jesper Wung-Sung skrevet sine oldeforældres kærlighedshistorie - en historie som nu også skal filmatiseres af Regner Grasten Film.

Litteraturfestivalen, hvor Nordvestnyt er én af mange samarbejdspartnere for arrangørerne, kulturkonsulent Anne-Marie Donslund og Odsherreds Biblioteker, finder sted 5.-9. november - men allerede 23. april kan Jesper Wung-Sung opleves på biblioteket i Asnæs, hvor han vil fortælle om »En anden gren«.

Hans oldefar San Wung-Sung, der i begyndelsen af det forrige århundrede var en fattig kineser, blev udstillet i fem måneder på Tivolis etnografiske udstilling i 1902. I programmet stod der blandt andet, at det er helt utroligt, hvilke legemelige pinsler en kinser kan holde til. På én gang dragende og farligt fremmed for udstillingsgæsterne.

Danske Ingeborg besøgte udstillingen og faldt for San - og omvendt; San trodsede sit udgangsforbud, de fortsatte deres stævnemøder, selvom omverdenen, også Ingeborgs nærmeste, tordnede imod race-blandingen og ekskluderede hende. Men Ingeborg holdt fast og gik hånd i hånd med sin elskede.

- Det er et scoop for litteratur-festivalen, at Jesper Wung-Sung kommer. Og det var et scoop, da han »breakede« den historie om sine oldeforældre ved den første Litt Talk på Vallekilde Højskole for seks år siden - og nu er det blevet en bestseller, siger festival-arrangør Anne-Marie Donslund.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk