12. juli 2020
Ældrerådets formand er bekymret for om kommunens forventelige overtagelse af Baeshøjhgaard plejecenter i Vig.
Ældrerådets formand er bekymret for om kommunens forventelige overtagelse af Baeshøjhgaard plejecenter i Vig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bekymret for plejecenters fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bekymret for plejecenters fremtid
Odsherred - 17. oktober 2019 kl. 21:38
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så positivt, at det nærmest var løgn. Sådan omtaler formanden for ældrerådet, Inger Andersen, det møde som rådet netop har holdt med politikerne i social- og forebyggelsesudvalget.

»Vi havde et rigtig godt møde, hvor vi blandt andet drøftede de otte mio. kr. som Odsherred har fået fra ældremilliarden. Penge som vi var bekymrede for om de blev brugt til andet end formålet. Men vi er blevet lovet, at pengene bliver på ældreområdet, så det stoler vi på,« siger hun til dagbladet Nordvestnyt.

Ifølge formanden var politikerne også lydhøre, da rådets medlemmer kritiserede de meget lange ventetider, der i Odsherred Kommune på blandt andet kropsbårne hjælpemidler, som også sammenlignet med andre kommuner er meget lang.

I løbet af de næste måneder skal politikerne beslutte om det OK-fondsejede plejecenter Baeshøjgaard i Vig skal drives videre som kommunalt plejecenter, og det regner Inger Andersen med vil ske, men hun har sine bekymringer.

»Jeg tror, at kommunen overtager Baeshøjgaard, men jeg synes det er ærgerligt. Der er en masse ting, som er specielle på Baeshøjgaard, og dem tror jeg ikke at kommunen helt har overblik over, og så vil jeg anbefale, at man skal planlægge ændringerne rigtig, rigtig godt, for ikke at gøre de pårørende og beboerne skræmte,« siger hun til Nordvestnyt.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk