22. oktober 2021
Ida Nielsen på bas og Oliver Engqvist på guitar i front for The FunkBots i Kulturhus Palhuset. Foto: Holger Hagelberg
gallery icon

Se billedserie

Ida Nielsen på bas og Oliver Engqvist på guitar i front for The FunkBots i Kulturhus Palhuset. Foto: Holger Hagelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bass-Ida og The FunkBots væltede Pakhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bass-Ida og The FunkBots væltede Pakhuset
Odsherred - 27. september 2021 kl. 13:09
Af Stefan Andreasen

Den stod på powerfuld, funky slagbas, garneret med hiphop og reggae, da bassist Ida Nielsen og hendes band The FunkBots gav koncert i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland.

Bass-Ida, som hun bliver kaldt, var fra 2010 og frem til rock- og funkstjernen Prince's død i 2016 fast musiker på turnéer med Prince & The New Power Generation og var fra 2013 med i Prince's kvindeband 3rdeyegirl.

Til koncerten havde Ida Nielsen sit eget forrygende band The FunkBots med - rapperen Kuku Agami, Oliver Engqvist på guitar og Patrick Dorcean på trommer.

- Bandet kom lige fra en turné i Europa på store spillesteder, var lige landet i Københavns Lufthavn om eftermiddagen, og kørte op til os, og de gav den bare fuld gas.

- Man kunne godt mærke, at det var et band, der var vant til at spille på de store steder, fortæller Lisbet Obel, der stod for fredagens koncert i Kulturhus Pakhuset.

110 publikummer havde fundet vej til Nykøbing Sjælland, og Pakhuset kom op at koge, i takt med at funken rykkede ind, og dansegulvet blev taget i brug.

Ida Nielsen & The FunkBots spillede ikke Prince-covernumre, men der var indlagt små musikalske hilsner og riffs til stjernen undervejs, og Ida Nielsen har skrevet en sang til Prince, som blev spillet til koncerten.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk