1. december 2020
Det støver lidt, og lofterne hænger i laser. Håndværkerne arbejder på højttryk for at nå at have det nye bageri parat til den 31. december.
gallery icon

Se billedserie

Det støver lidt, og lofterne hænger i laser. Håndværkerne arbejder på højttryk for at nå at have det nye bageri parat til den 31. december.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bageri til fire milloner kroner: Skal sprede duften af nybagt bagværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bageri til fire milloner kroner: Skal sprede duften af nybagt bagværk
Odsherred - 23. oktober 2020 kl. 14:37
Af Helene Nielsen

Det støver en del i baglokalerne i SuperBrugsen i Højby i denne tid. I denne uge tog håndværkerne hul på et stort ombygningsprojekt, hvor der skal indrettes et bageri i den del af bygningen, hvor der tidligere har været frokoststue og omklædningsrum for butikkens personale.

arrow Læs også: Mere end 100 år med friskbagt brød: Nu lukker bageriet

- Det bliver ikke helt så stort som bageriet på Hovedgaden, men det bliver bedre for brødet, at kunne komme direkte fra ovnen og ind i butikken, siger Thomas Nicolaisen, som er chef for non-food-afdelingen.

Mens SuperBrugsen har fået bagt brød i det gamle bageri på Hovedgaden, har det været nødvendigt, at hente brødforsyninger til forretningen fem-seks gange dagligt.

- Logistisk set bliver det meget nemmere nu. Vi glæder os også til, at få duften af friskbagt brød ind i forretningen. Mange køber brød med næsen, og nybagt dufter bare godt, siger Thomas Nicolaisen.

Det nye bageri kommer til at koste fire millioner kroner, og ventes at stå klart den 31. december.

- Vi har haft ønske om det i de sidste seks år, så vi har nået at spare lidt op. Det skal nok vise sig, at være en god investering og langsigtet investering, siger Thomas Nicolaisen.

Personalet i SuperBrugsen ser også frem til det nye bageri, og ikke kun på grund af duften af brød. Ombygningen skaber nemlig en del ændringer i deres hverdag.

- Vi har været nødt til at indrette frokoststue og omklædningsfaciliteter i brugsuddeler Henrik Andersens kontor. Men det er gået fint indtil videre, men det bliver godt, når alt er på plads, siger Thomas Nicolaisen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk