28. september 2020
Odsherreds strande  har badevand af høj kvalitet, det viser alle målinger.
Odsherreds strande har badevand af høj kvalitet, det viser alle målinger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Badevandet er tjekket, og det er helt perfekt i Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badevandet er tjekket, og det er helt perfekt i Odsherred
Odsherred - 15. august 2020 kl. 09:18
Af Martin Hoffmann Kønig

Det har haltet lidt med badevandskvaliteten syd for Klint Havn, men badevandet ved Odsherreds strande er til gengæld helt i top.

Det garanterer afdelingsleder for natur- og vand i Odsherred Kommune, Michael Bay, der fortæller, at kommunen fører tilsyn med 33 strande, hvor badevandskvaliteten bliver overvåget hyppigt, og der tages prøver af badevandet seks til 10 gange i løbet af badavandssæsonen mellem den 1.juni og 1.september, og indtil videre har der kun ved èn enkelt lejlighed været en dag med en lidt dårlig vandprøve ved Hønsinge Lyng, men ved omprøven viste vandet sig helt rent.

Ved kommunens Kyst og Strand strande, der er Gudmindrup Lyng, Telegrafvej, Konsøre Skov/Sandskredet, Nordstrand, Skærby Strand og stranden ved Lynghusvej, bliver der udtaget minimum 20 vandprøver i løbet af sommeren, og her har badevandskvaliteten indtil dato været i top, og Michael Bay er glad for, at der i år har været ekstra mange badegæster til at nyde vandkvaliteten.

»Hvad angår badevandskvaliteten, så må vi sige, at vejret har været med os, og turister og borgere har kunne holde ferie i Odsherred og opleve rigtig fint badevand,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk