18. september 2021
Asgaard Rock Festival på Åsevangsvej ved Asnæs skruer lidt ned for den stenhårde rock og op for bredden til årets festival, der finder sted 31. juli-1. august. Festivalen har foreløbig booket Shotgun Revolution (foto), med Ditlev Ulriksen i vokal front, og De Hårde Døre til festivalen 2020. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Asgaard Rock Festival på Åsevangsvej ved Asnæs skruer lidt ned for den stenhårde rock og op for bredden til årets festival, der finder sted 31. juli-1. august. Festivalen har foreløbig booket Shotgun Revolution (foto), med Ditlev Ulriksen i vokal front, og De Hårde Døre til festivalen 2020. PR-foto
Foto: Kasper Løjtved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Asgaard Rock Festival: Ikke alt for hård rock

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Asgaard Rock Festival: Ikke alt for hård rock
Odsherred - 11. januar 2020 kl. 15:01
Af Stefan Andreasen

Asgaard Rock Festival på Åsevangsvej ved Asnæs skruer lidt ned for den hårde rock og op for bredden til årets festival, der finder sted 31. juli- 1. august.

Som noget nyt er der også festival for børn.

Folkene bag Asgaard Rock Festival har modtaget 80 ansøgere fra bands - fra Odsherred og andre steder i landet - om at optræde til festivalen til sommer.

Der er på nuværende tidspunkt booket et par bands.

- Vi har aftale med Shotgun Revolution med forsanger Ditlev Ulriksen i spidsen, også kendt fra bandet Innocent Blood, der leverede sangene til »Kærlighed ved første hik«-filmen, fortæller Tonny Lynge fra Asgaard Rock Festival.

- Det skal ikke være alt for hård rock i år på festivalen. Der må gerne være noget bredde i programmet, så vi har også hyret bandet De Hårde Døre, som spiller fed folk-rock i stil med det gamle Steppeulvene, fortæller Tonny Lynge.

De Hårde Døre beskriver selv deres musik som dansksproget skrammelrock med referencer til gamle danske rockrødder, tilsat nye ridser, djævelsk energi og selvironi så det sjasker.

Ny dansk pigtråd med glimt i øjet og djævelen i haserne.

- De skylder os et spillejob. I juni 2017, da vi havde en arbejdsweekend på festivalområdet, fik de lov til at optage musikvideoer i den gamle, røde campingvogn på vores eng.

- Vores lysmand kender bandet og har været bindeled, fortæller Tonny Lynge.

Bandet optog to musikvideoer i serien »Campingvogns-rock« - til numrene »Åh Åh« og »Færdig!«.

Asgaard Rock Festival vil gerne have Odsherred- bands på banen.

- Der er sindssygt mange dygtige, lokale musikere. Niveauet er ekstremt højt i Odsherred, og vi vil gerne bakke op om det lokale musikmiljø, siger Tonny Lynge.

Som noget nyt arrangerer Asgaard Rock Festival i år også festival for børn - om fredagen kl. 10-15. Festivalen for de voksne åbner kl. 17.

Der er gratis adgang for børn under 15 år, som er sammen med voksne med festivalbillet.

Der vil være en række underholdende aktiviteter for børn på festivalpladsen og på de to scener, blandt andet et rockband, der underviser børn i at agere som rock-stjerner på scenen.

- Lige nu er vi på udkig efter bands, der kan levere rockmusik i børnehøjde. Der bliver også en sminke-bod, hvor børnene kan blive ansigtsmalet som rockmusikere, fortæller Tonny Lynge.

- Vi tror, det bliver sjovt for forældrene at kunne tage deres børn med på festival, og vi vil gerne sende et signal om, at vi også vil være en festival for børn og børnefamilier, siger arrangøren.

Når børnenes festival-del er slut kl. 15, skifter boderne og de to scener karakter til det voksne publikum.

Billetforsalget til festivalen blev indledt før jul.

- Der er et fint flow i billetsalget, mener Tonny Lynge.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk