13. december 2017
Fabiana Hartkorn Giraldi er ansat som projektudvikler for Nykøbing Sjælland Handel & Erhverv og Odsherred Teater og skal gøre købstaden synlig som Odsherreds »hovedstad«.
gallery icon

Se billedserie

Fabiana Hartkorn Giraldi er ansat som projektudvikler for Nykøbing Sjælland Handel & Erhverv og Odsherred Teater og skal gøre købstaden synlig som Odsherreds »hovedstad«.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Asfaltbal skal brande Nykøbing som »hovedstad«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Asfaltbal skal brande Nykøbing som »hovedstad«
Odsherred - 16. marts 2017 kl. 17:02
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I årtier tiltrak sommerens asfaltballer i Nykøbing Sjælland tusindvis af sommerhusgæster, turister og fastboende, der hyggede sig og festede, mens tidens store musiknavne spillede - men i 2005 gik det galt med alt for få gæster og et underskud på 100.000 kr.

Nu skal asfaltballet genoplives som et brag af en fest og markere Nykøbing som Odsherreds »hovedstad«. Én af flere signatur-begivenheder, der skal give Nykøbing ny stolthed og identitet.

En rapport fra Dansk Bygningsarv og Realdania fremhæver, at kommunen bør satse på Nykøbing som herredets »hovedstad«. Med bymidten og Algade som portalen til Odsherred.

Genoplivningen af asfaltballet er én af de opgaver, som den nyansatte projektudvikler Fabiana Hartkorn Giraldi arbejder med for tiden.

Hun er ansat i et fællesprojekt for Nykøbing Sjælland Handel & Erhverv og Odsherred Teater.

- Vi vil styrke Nykøbing som handels- og kulturby. Erhvervsliv og kultur løfter hinanden, når de arbejder sammen. Nykøbing skal have lidt mere »hovedstads«-klang, end den har nu. Kunst og kultur skal springe mere i øjnene, siger Fabiana Hartkorn Giraldi til dagbladet Nordvestnyt.

- Asfaltballet var noget helt særligt, som folk stadig husker. Det vil vi prøve at genrejse i en moderne udgave. Vi kan ikke nå op i det helt høje gear i år, det bliver til næste år, men der bliver asfaltbal til sommer med masser af god musik på flere scener og gratis adgang - som i gamle dage.

Sommerens asfaltbal finder sted den 15. juli. Der er skrevet kontrakter med Jørgen de Mylius og Rugsted & Kreutzfeldt. Desuden skal der være et lokalt band, et jazz-orkester og endnu et stort popnavn.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk