28. september 2020
Glade festivalgæster på Vig Festival.
gallery icon

Se billedserie

Glade festivalgæster på Vig Festival.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Armene i vejret på festival: Udsigt til million-overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Armene i vejret på festival: Udsigt til million-overskud
Opdateret 16. juli 2019 kl. 09:17
Odsherred - 15. juli 2019 kl. 13:20
Af Stefan Andreasen

- Jeg er en glad mand. Meget, meget tilfreds, siger bestyrelsesformand Ole Larsen, Vig Festival, efter årets festival, hvor vejret smilede af solskin alle dage, gæsterne var i afslappet sommerhumør, og der nu er udsigt til million-overskud.

arrow Læs også: Vig Festival: En spøjs blanding af keyboard og guitar

- Det er gået rigtigt godt. Festivalens bedste år gav i sin tid fire mio. kr. i overskud, og det tal kommer vi ikke under, vurderer Ole Larsen ud fra de foreløbige opgørelser.

- Da vi jo er en nonprofit-organisation, vil overskuddet gå til de foreninger, som står bag os og hjælper os, og til de gode formål, vi støtter. Vi er meget glade, fordi det her giver os mulighed for at aflevere endnu mere til foreningerne, siger Ole Larsen.

- Der er nogle få gange, hvor det hele bare går op i en højere enhed, og det skete i år. Det var perfekt festivalvejr - 20-23 grader og en blanding af sol og skyet. En god og jævn omsætning alle dagene. Vi undgik udgifter til storm og regn, fordi det ikke stod ned i stænger. Vi havde et musikprogram, der passede godt til Vig Festival, og vores frivillige hjælpere gjorde en fantastisk indsats for at vise, at vi nok skulle få det her op at køre igen efter branden i vores containere. Vi havde udsolgt for andet år i træk, og vi ville vise, at vi var berettiget til det, siger Ole Larsen.

- Allerede fra første dag kunne man bare mærke, at der var en fantastisk stemning, og det smittede af på det hele. Folk hyggede sig virkelig. Det var som om, de havde været lukket inde i en boble i 12 måneder, og så - bang - kom de ud, og så var stemningen der bare med det samme, lige fra Birthe Kjær-koncerten om torsdagen, siger festivalformanden.

arrow Alphabeat-frontmand smadrede to tamburiner
14. juli 2019 kl. 16:06 Opdateret: kl. 16:06
arrow Infernal på Vig Festival: Så er vi ligesom i gang
14. juli 2019 kl. 15:16 Opdateret: kl. 16:38
arrow Stor udklædningslyst på festival: Op med labberne
14. juli 2019 kl. 14:22 Opdateret: kl. 14:58
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk