6. marts 2021
Dagtilbuddet Bevægelseshaven i Hørve er lukket i en uge, efter at en medarbejder er konstateret smittet med den engelske variant af Covid-19. Foto: Line Mitchell
Dagtilbuddet Bevægelseshaven i Hørve er lukket i en uge, efter at en medarbejder er konstateret smittet med den engelske variant af Covid-19. Foto: Line Mitchell
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ansat i børnehave smittet med B.1.1.7

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ansat i børnehave smittet med B.1.1.7
Odsherred - 22. februar 2021 kl. 17:58
Af Marianne Nielsen

Analyser af tests fra den medarbejder i den integrerede institution Bevægelseshaven i Hørve, der lørdag blev konstateret positiv for Covid-19, viser nu er der er tale om den engelske variant B.1.1.7. Det oplyser Odsherred Kommune.

Medarbejderen har haft kontakt med flere børn, og dagtilbuddet er lukket hele ugen, og alle børnene og deres nære kontakter er blevet opfordret til at lade sig teste.

Bevægelseshaven er en institution for 0-6 årige, vuggestue og børnehave, med plads til 140 børn, fordelt på tre huse.

Mens institutionen er lukket skal der ske en grundig rengøring,

»Det er selvfølgelig nedslående, at vi nu for første gang i 2021 oplever smitte i et af vores dagtilbud og B.1.1.7 bliver efter alle prognoser den dominerende variant af COVID-19 i de kommende dage og uger. Det viser, at den nuværende situation er skrøbelig, og at det - ligesom vi ser det i Kolding Kommune - kan gå rigtig stærkt. Det er derfor, vi handler så resolut, som vi gør. Vi må ruste os selv til, at der vil komme flere helt lokale udbrud i dagtilbud og på skoler i de kommende uger og måneder. Medarbejdere og ledere har opbygget erfaring med håndtering af udbrud, og vi vil fortsat gribe håndfast ind, hver gang behovet opstår«, skriver kommunaldirektør Claus Steen Madsen i en orienterende mail til byrådets politikere og direktionen mandag eftermiddag.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk