11. august 2020
Butikken Annie D. på Lyngvej 179 er blevet helårsbutik med frisør, tøj, smykker, tasker m.m. og fysiurgisk massage. Fotos: Preben Moth
gallery icon

Se billedserie

Butikken Annie D. på Lyngvej 179 er blevet helårsbutik med frisør, tøj, smykker, tasker m.m. og fysiurgisk massage. Fotos: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Annie D. har åbnet ny butik på Lyngvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annie D. har åbnet ny butik på Lyngvej
Odsherred - 20. oktober 2019 kl. 12:00
Af Preben Moth
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Butikken Annie D. på Lyngvej 179 har været en midlertidig sommerbutik i år, men er nu kommet under fast tag og bliver helårsbutik med frisør, tøj, smykker, tasker m.m. og fysiurgisk massage.

- Vi forventer også at kunne byde på fodpleje snarest. Butikken er tænkt som et mødested, hvor små events vil finde sted. Foredrag, vinsmagning og præsentation af folks kunst og håndværk, som produceres i Odsherred, fortæller indehaver Annie Dyrberg.

Det er Louise Bruun, der passer butikken i det daglige, for hun købte sammen med sin mand huset, som butikken er en del af.

Det er en tidligere lejlighed, der nu er indrettet som butik med hyggelig brændeovn og kasseapparat og frisørsalon i køkkenet og et par stole til mændene, for det sætter vi nu pris på - når vi i ny og næ er med fruen på indkøbstur.

- Om sommeren vil der også være tøj til både mænd og børn og i den forgangne sommer, reddede vi ferien for nogle familier, der havde glemt badetøjet. Og en havde også glemt håndklæder, så fik de bare et par gamle håndklæder, griner Louise Bruun.

Hun lover, at der kommer nye varer hver uge, så der altid er nyt at kigge på.

Og man kan også altid lige få en kop kaffe, hvis man er på tur på Strøget, som Lyngvej kaldes i folkemunde.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk